Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > DIN41612 Konektor Plancong Tekan Dpi 20 Cocog Posisi
DIN41612 Konektor Plancong Tekan Dpi 20 Cocog Posisi
  • DIN41612 Konektor Plancong Tekan Dpi 20 Cocog Posisi

DIN41612 Konektor Plancong Tekan Dpi 20 Cocog Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-XX-XXX-218

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk Elektronik DIN41612 Tipe Plug 1 / 3Q Patut Konektor 20 Posisi 20 Posisi .

Antenk Electronics Co, Ltd mapan ing Shenzhen. Saiki kita dadi pabrikan konektor lan terminal listrik ing China. Wiwit diwiwiti, Antenk wis nglumpukake profesional sing profesional ing lapangan iki. Ing wektu sing padha, kita ngupayakake sing cocog karo syarat pelanggan, kanthi output taunan anyar, kualitas sing dipercaya, pangiriman wektu lan rega kompetitif. Iki minangka prestasi saka Antenk. Perkembangan kanthi cepet ing taun-taun kepungkur uga entuk kapercayan pelanggan ing pasar global.

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 20 pin max.18N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

DMS-XX-XXX-218 Vertical Plug Type 0.33Q Compliant Press-Fit Connectors 20 Positions-Model











































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki