Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > DIN41612 Konektor Plancong Plot Dpi 20 Posisi
DIN41612 Konektor Plancong Plot Dpi 20 Posisi
  • DIN41612 Konektor Plancong Plot Dpi 20 Posisi

DIN41612 Konektor Plancong Plot Dpi 20 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-XX-XXX-217

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Gender: Male

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk elektronik DIN41612 Tanduran Plug 1 / 3Q Konektor-Inversed 20 Posisi .

1 Otomasi - Ngenalake mesin otomatis paling anyar kanggo garis pemasangan, motong biaya lan tetep luwih stabil.
2 ERP - Sistem manajemen ERP sing dikirim ing taun 2013, sing njamin kita bisa menehi tanggapan sing luwih cepet lan layanan sing luwih apik kanggo para klien.
3 Solusi sepisan - Kita nggawe blok, konektor lan enclosure terminal. Kejabi kita duwe perusahaan dagang minangka tim profesional liyane sing bisa mbantu para klien kanggo ngupayakake produk elektronika sing larang regane ing China.
SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 20 pin max.18N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

DMS-XX-XXX-217 Vertical Plug Type 0.33Q Connectors-Inversed 20 Positions-Model






































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki