Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Nyambungake DIN41612 Wadon Wanita Bunder Tengen
Nyambungake DIN41612 Wadon Wanita Bunder Tengen
  • Nyambungake DIN41612 Wadon Wanita Bunder Tengen

Nyambungake DIN41612 Wadon Wanita Bunder Tengen

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFR-XX-XXX-210

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake DIN41612 Angkas Wadhah Jinis Langsung Half Q sing Dibuwang 32 Dhewe produk elektronik.

Soket Eropa minangka salah sawijining konektor. Miturut teknologi produksi lan pangolahan, ana akeh jinis konektor. Contone, header pin mbentuk sistem sambungan papan-menyang-papan, pin karet mbentuk sistem sambungan kawat-kabel, lan soket Eropa bisa nggawe kawat. Kanggo sambungan antarane piring, sinyal utama yaiku sinyal listrik.

DFR-XX-XXX-210 Right Angle Female Type Half Q Connectors-Inversed 32 Positions-Model











































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki