Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Tipe Plug Tengen Kanan 44 Posisi Konektor DIN41612
Tipe Plug Tengen Kanan 44 Posisi Konektor DIN41612
  • Tipe Plug Tengen Kanan 44 Posisi Konektor DIN41612

Tipe Plug Tengen Kanan 44 Posisi Konektor DIN41612

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMR-XX-XXX-244

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

China Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd mromosiaken Konektor Plug Tengen Sing Tepung Setengah B Konektor 44 Posisi konektor DIN 41612.

Properti mekanik minangka urip mekanikal konektor. Urip mekanik sejatine minangka indikasi kekiatan, sing diarani operasi mekanik ing GB5095. Iki minangka siklus siji sisipan lan ekstraksi kanggo nemtokake manawa konektor pin biasane bisa ngrampungake fungsi sambungan (kayata nilai resistance kontak) sawise siklus selipan sing ditemtokake. Kekuwatan sisipan lan urip mekanikal konektor kasebut ana gandhengane karo kualitas plating (koefisien gesekan gesekan) struktur kontak (tekanan positif) bagean kontak lan akurasi dimensi (keselarasan) saka tatanan kontak.


Produk Informasi:

1.No.of Kontak: 44P

2.Terminasi:

B: Buntut buntut sing tepat H = 3.0mm
F: Dawa buntut sing tepat H = 4.4mm
M: Dawa buntut sing tepat H = 13.0mm

3.Rows Dibukak Kanthi Kontak

A: Baris a

C: Row a + b
C1: Row a + b (2,4,6 ...)

DMR-XX-XXX-244 DIN 41612 Right Angle Plug Type B Connectors 44Positions



Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki