Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Sudut Kanan 20 Pin DIN 41612 Konektor
Sudut Kanan 20 Pin DIN 41612 Konektor
  • Sudut Kanan 20 Pin DIN 41612 Konektor

Sudut Kanan 20 Pin DIN 41612 Konektor

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMR-XX-XXX-213

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

China Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd mromosikake Konektor Plug Tengen Tipe 1 / Konektor 3B 20 Posisi konektor DIN 41612.

Ing babagan fungsi konektor, pasukan sisipan minangka properti mekanik sing penting. Tenaga sisipan dipérang dadi pasukan sisipan lan gaya ekstraksi (gaya ekstraksi uga diarani pasukan pemisahan), lan syarat loro kasebut beda. Ana kekuwatan sisipan maksimal lan peraturan pemisahan minimal sing ana ing standar sing cocog, sing nuduhake pasukan sisipan sithik saka sudut pandang panggunaan (saéngga nduwe LIF meksa kurang lan struktur tanpa sisipan ZIF), lan yen pamisahan kasebut pasukan cilik banget, Bakal mengaruhi keandalan kontak.


Produk Informasi:

1.No.of Kontak: 20P

2.Terminasi:

B: Buntut buntut sing tepat H = 3.0mm
F: Dawa buntut sing tepat H = 4.4mm
M: Dawa buntut sing tepat H = 13.0mm

3.Rows Dibukak Kanthi Kontak

A: Row a + b

C: Baris a
C1: Row a + b (2,4,6 ...)

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 20 pin max.18N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu
Right Angle Plug Type 0.33B Connectors 20 Positions


Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki