Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Tipe Plug Tengen Kanan 32 Posisi Konektor DIN41612
Tipe Plug Tengen Kanan 32 Posisi Konektor DIN41612
  • Tipe Plug Tengen Kanan 32 Posisi Konektor DIN41612

Tipe Plug Tengen Kanan 32 Posisi Konektor DIN41612

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMR-XX-XXX-207

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

China Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd mromosikake Konektor Plug Tangan Tepung Setengah Setengah B Konektor 32 Posisi konektor DIN 41612.

Konektor minangka komponen penting ing piranti elektronik. Jembatan komunikasi antarane sirkuit sing diblokir utawa terpencil ing sirkuit, saengga arus lan sirkuhe ngerti fungsi sing wis ditemtokake. Bentuk lan struktur pin konektor terus-terusan. Ana macem-macem jinis konektor gumantung obyek aplikasi, frekuensi, daya, lan lingkungan aplikasi. Sanajan macem-macem konektor, kinerja dhasar bisa dikelompok dadi telung kategori sing amba: mekanik, listrik, lan lingkungan.


Produk Informasi:

1.No.of Kontak: 32P

2.Terminasi:

B: Buntut buntut sing tepat H = 3.0mm
F: Dawa buntut sing tepat H = 4.4mm
M: Dawa buntut sing tepat H = 13.0mm

3.Rows Dibukak Kanthi Kontak

A: Row a + b

C: Baris a
C1: Row a + b (2,4,6 ...)

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 32 pin max.30N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

Right Angle Plug Type Half B Connectors 32 Positions




Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki