Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Wanita Vertikal 44 Posisi DIN 41612 Konektor
Wanita Vertikal 44 Posisi DIN 41612 Konektor
  • Wanita Vertikal 44 Posisi DIN 41612 Konektor

Wanita Vertikal 44 Posisi DIN 41612 Konektor

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-XX-XXX-244

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

China Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd promosiake Konektor Tipe Wanita Burung Dpi 44 Posisi DIN 41612 soket Eropa.

Umumé, pangembangan teknologi konektor duwe ciri-ciri ing ngisor iki: kacepetan tinggi lan digitalisasi transmisi sinyal, integrasi macem-macem jinis transmisi sinyal, miniaturisasi lan miniaturisasi volume produk, biaya produk murah, lan cara mungkasi bagean kontak Sticking, kombinasi modul, penak kanggo plug lan unplugging, lsp. Teknologi ing ndhuwur nggambarake arah pangembangan teknologi konektor, nanging kudu dielingake yen teknologi ing ndhuwur ora dibutuhake kanggo kabeh konektor, lan konektor lapangan sing ndhukung lan macem-macem lingkungan nggunakake. duwe syarat sing beda banget kanggo teknologi ing ndhuwur. .


Produk Informasi:

1.No.of Kontak: 44P

2.Terminasi:

A: Lengan buntut sing sakcara H = 2.5mm
E: Buntut sing sakcara dawa H = 4.0mm
Aku: Lurus buntut sing lurus H = 5.0mm
K: Lurus buntut lurus H = 7.4mm
M: Bungkus panjang buntut bunder H = 13.0mm
N: Bungkus panjang buntut bungkus H = 17.0mm

3.Rows Dibukak Kanthi Kontak

A: Row a + b

C: Row a-
F1: Row a + b (2,4,6 ...)

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 20 pin max.18N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

Vertical Female Type B Connectors 44 Positions




Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki