Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor Tekan Wanita Dpi Tekan DIN 41612
Konektor Tekan Wanita Dpi Tekan DIN 41612
  • Konektor Tekan Wanita Dpi Tekan DIN 41612

Konektor Tekan Wanita Dpi Tekan DIN 41612

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-XX-XXX-215

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Gender: Male

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

China Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd mromosikake Konektor Tekan Dhewe Tipe 1 / 3B Tutorial 20 Posisi DIN 41612 soket Eropa.

Jinis konektor listrik utama yaiku: konektor FPC lan konektor SATA. Lapangan sing didhukung kalebu transportasi, komunikasi, jaringan, IT, medis, peralatan ing omah, dll. Pangembangan teknologi produk kanthi cepet ing lapangan dhukungan lan pangembangan pasar kanthi cepet wis nyebabake pembangunan teknologi konektor. Nganti saiki, konektor wis berkembang dadi pirang-pirang produk lan produk khusus kanthi kategori produk lengkap, spesifikasi macem-macem, macem-macem jinis strukture, subdivision arah profesional, ciri industri sing jelas, lan spesifikasi sistem standar.


Produk Informasi:

1.No.of Kontak: 20P

2.Terminasi:

Aku: Lurus tekan buntut sing tepat H = 5.0mm
M: Langsung buntut sing cocog terus H = 13.0mm
N: Buntut sing cocog terus buntut H = 17.0mm

3.Rows Dibukak Kanthi Kontak

A: Row a + b

C: Baris a
F1: Row a + b (2,4,6 ...)

Vertical Female Type 0.33B Compliant Press-Fit Connectors 20 Positions-Model




Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki