Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Posisi Wanita Dpi 20 Posisi DIN 41612
Posisi Wanita Dpi 20 Posisi DIN 41612
  • Posisi Wanita Dpi 20 Posisi DIN 41612

Posisi Wanita Dpi 20 Posisi DIN 41612

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 14 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-XX-XXX-214

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Gender: Male

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

China Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd mromosikake Konektor Wanita Jenis 1 / 3B Konektor 20 Posisi DIN 41612 soket Eropa.

Kanthi tuwuh kanthi cepet saka macem-macem pasar produk elektronik kanthi dhuwur lan kapasitas produksi konektor global kanthi pindah menyang Asia lan China, Asia wis dadi papan sing paling janjeni ing pasar konektor (pin header), lan China bakal Dadi kapasitas paling cepet lan paling gedhe. pasar ing jagad konektor. Mesthine tingkat pertumbuhan pasar konektor China bakal terus ngluwihi rata-rata global ing mangsa ngarep. Ing limang taun sabanjure, tingkat pertumbuhan taunan rata-rata konektor pasar China bakal nganti 15%. Ing taun 2010, kapasitas pasar konektor China udakara 257. 100 yuta yuan.

Produk Informasi:

1.No.of Kontak: 20P

2.Terminasi:

A: Lengan buntut sing sakcara H = 2.5mm
E: Buntut sing sakcara dawa H = 4.0mm
Aku: Lurus buntut sing lurus H = 5.0mm
K: Lurus buntut lurus H = 7.4mm
M: Bungkus panjang buntut bunder H = 13.0mm
N: Bungkus panjang buntut bungkus H = 17.0mm

3.Rows Dibukak Kanthi Kontak

A: Row a + b

C: Row a-
F1: Row a + b (2,4,6 ...)

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 20 pin max.18N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu
Vertical Female Type 0.33B Connectors 20 Positions



Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki