Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Din41612 Wanita Standar Menegak penet-Pas 32 Posisi
Din41612 Wanita Standar Menegak penet-Pas 32 Posisi
  • Din41612 Wanita Standar Menegak penet-Pas 32 Posisi

Din41612 Wanita Standar Menegak penet-Pas 32 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 14 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-XX-XXX-203

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: pengepakan tas, Kemasan tabung, pengepakan gulungan

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Cina

Kemampuan Supply: 10000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. promosi konektor Press-Fit patuh Teknikal Wanita Vertikal 64 Konektor.
Analisis tes munggah suhu

Amarga konektor board-to-board bisa digunakake, arus sing digawe saiki ing titik kontak nyebabake kenaikan suhu. Mula, umume dianggep suhu operasi kudu padha karo jumlah suhu sekitar lan kenaikan suhu persimpangan, sing nemtokake konektor board-to-board sing diidini ing arus operasi sing dirating. Suhu paling dhuwur mundhak.


Produk Informasi:

1. Ora. Saka Kontak: 32p 16p

2. Tekad:

I: Suwene buntut pencet sing pas H = 5.0mm
M: Dawane buntut pencet sing pas H = 13.0mm
N: Dawane buntut pencet sing pas H = 17.0mm

3. Baris Dimuat Kanthi Kontak

C: Baris a + b
C1: Baris a + b (2,4,6 ...)

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Resistansi Isolasi: 100000MΩ min. Ing DC 100V
Resistensi Kontak: maksimal 20MΩ
Tahan Tegangan: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Plating Hubungi: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan Pasang: 32 pin maks. 30N
Mundur: 0,15N mnt. Saben kontak individu

DFS-XX-XXX-203 DIN 41612 Vertical Female Type B Compliant press-Fit Connectors 64 Positions





Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki