Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor Tipe B Vertikal Wanita Din41612 64 Posisi
Konektor Tipe B Vertikal Wanita Din41612 64 Posisi
  • Konektor Tipe B Vertikal Wanita Din41612 64 Posisi

Konektor Tipe B Vertikal Wanita Din41612 64 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 14 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-XX-XXX-202

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: pengepakan tas, Kemasan tabung, pengepakan gulungan

Produktivitas: 10000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Cina

Kemampuan Supply: 10000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. promosi konektor Tipe B Vertikal Wanita 64 Posisi.

Produk kasebut anyar ---- Soket Eropa DIN41612 duwe bentuk strip, tengah yaiku terminal kontak, lan plastik diubengi karo PPT. Iki dadi peran transmisi sinyal ing antarane papan listrik lan PCB, lan dilengkapi kursi jalu lanang lan wadon. , ana jarum lurus, bolongan lurus, jarum sudhut mlengkung, bolongan lengkung lan seri liyane!


Produk Informasi:

1. Ora. Saka Kontak: 64p 32p 16p

2. Tekad:

A: Dawa buntut solder lurus H = 2.5mm
E: Panjang buntut solder lurus H = 4.0mm
I: Suwene buntut dawa H = 5.0mm
K: Dawane buntut lurus H = 7.4mm
M: Bungkus post buntut dawa H = 13.0mm
N: Bungkus post buntut dawa H = 17.0mm

3. Baris Dimuat Kanthi Kontak

A: Baris a + b + c + d + e

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Resistansi Isolasi: 100000MΩ min. Ing DC 100V
Resistensi Kontak: maksimal 20MΩ
Tahan Tegangan: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Plating Hubungi: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan Pasukan: 64 pin maks. 60N
Mundur: 0,15N mnt. Saben kontak individu

DFS-XX-XXX-202 DIN 41612 Vertical Female Type B Connectors 64 Positions



Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki