Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Din41612 Solder Plug Sudut Kanan 160 Posisi
Din41612 Solder Plug Sudut Kanan 160 Posisi
  • Din41612 Solder Plug Sudut Kanan 160 Posisi

Din41612 Solder Plug Sudut Kanan 160 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 14 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMR-XX-XXX-502

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: pengepakan tas, Kemasan tabung, pengepakan gulungan

Produktivitas: HONGKONG

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Cina

Kemampuan Supply: 10000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,HONGKONG

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. promosi konektor Tipe Sudut Tipe E Solder 160 Posisi konektor.

Kuotasi Pasar ------ Bubar, kanthi industri elektronik sing berkembang pesat, konektor wis dadi bagean sing penting kanggo akeh industri peralatan mekanik, lan soket Eropa DIN41612 akeh digunakake ing konektor kasebut. Saka sudut pandang makroskopik, peralatan militer lan komunikasi, sepele karo peralatan rumah tangga, lan sapanunggalane, mesthine ora nggunakake produk sing diowahi, sing nduweni peran penting ing pangembangan industri elektronik kanthi cepet. Diimpor saka negara manca saka konektor elektronik awal, ing taun-taun pungkasan China dadi pabrikan konektor sing kuat, lan pasar berkembang kanthi apik mbesuk.

Produk Informasi:

1. Ora. Saka Kontak: 160P

2. Tekad:

A: Dawa buntut tengen 3.0mm

3. Baris Dimuat Kanthi Kontak

A: Baris a + b + c + d + e

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Resistansi Isolasi: 100000MΩ min. Ing DC 100V
Resistensi Kontak: maksimal 20MΩ
Tahan Tegangan: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Bronze Fosfor

Plating Hubungi: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan Pasukan: 160 pin maks.150N
Mundur: 0,15N mnt. Saben kontak individu
kaping kawin: 500 kaping

DMR-XX-XXX-502 DIN41612 Right Angle Plug Type E Solder 160 Positions

Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki