Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Din41612

Kategori produk dari Konektor Din41612 , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Din41612 , Din 41612 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Eurocard Din41612 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Din41612 Supplier

Konektor Antenk DIN41612 minangka rong konektor PCB sing serba gunakake karo feaur sing migunani kanggo akeh aplikasi kalebu sambungan kanggo kabel plug-in lan kabel panel bali, PCB menyang lampiran PCB lan sambungan periferal kanggo antarmuka eksternal. Fitur kalebu macem-macem ukuran lan gaya awak kanthi opsi sing kalebu kontak kontak selektif, nggawe lan break kontak, pilihan dawa timbal kontak lan variasi plating kontak saben taun .100 "[2.54mm] utawa .200" [5.08mm] jarak tengah.


Standar DIN 41612 kalebu sawetara konektor backplane rong potongan sing digunakake digunakake ing telekomunikasi, komputasi, kontrol proses, medis, automasi industri, tes lan pangukuran lan sistem militer / aerospace ing ngendi keandalan jangka panjang dibutuhake. Padha kalebu siji nganti telung baris kontak ing kombinasi 16, 32, 48, 64, utawa 96 kontak ing lapangan kothak 0.1-inci (2,54 mm). 3 larik kasebut diwenehi label a, b lan c lan konektor nganti 64 cara yen nggunakake 96 cara awak bisa nggunakake larik a + b utawa a + c. DIN 41612 Konektor sinyal bisa menehi nilai menyang 1,5 amps saben pin sinyal, ing 500 volt, sanajan angka kasebut bisa dinilai miturut syarat keamanan utawa kahanan lingkungan. Sawetara konfigurasi listrik lan konfigurasi coaxial kasedhiya sing bisa ngatasi nganti 5.6A utawa 15A. Variasi macem-macem iki nerangake macem-macem aplikasi sing diwenehake. Kanggo luwih saka 30 taun, konektor DIN 41612 `Euro Card 'menyang IEC 60603-2, wis nawakake sistem sing bisa dipercaya kanggo sesambungan papan. Kapadhetan kontak presisi, kekuwatan kawin kurang, desain proteksi rong potongan lan akeh gaya mandap kontak nawakake kesempatan desain sing ora ana wates. Cara mandhiri kalebu - PC lurus, eyelet solder, kabel wire, crimp lan [press fit "terminal. Insertion lan pasukan mbusak dikontrol, lan telung gelar daya tahan kasedhiya. Standardisasi konektor minangka prasyarat kanggo sistem mbukak, ing ngendi pangguna ngarepake komponen saka supplier sing beda-beda kanggo bisa digunakake;

Konektor sing paling umum ing garis produk DIN yaiku jinis C, sing umume digunakake ing sistem VMEbus, standar DIN 41612 wis nganyari kanggo memenuhi standar internasional IEC 60603-2 lan EN 60603-2. Sadurunge, ept nggunakake alat sing didhukung alat sing cocog kanggo konektor C lan B jinis konektor wanita pas. Dadi luwih kompetitif, ept wis ganti dadi teknologi bathi warata (mung baja warata sing di-push ing sisih ndhuwur konektor) kaya sing digunakake dening akeh manufaktur liyane.


DIN 41612 Konektor digunakake ing sistem listrik adhedhasar rak. Kinerja standar konektor kasebut yaiku kapasitas nggawa 2 A per pin saiki lan voltase kerja 500 V. Kaloro tokoh kasebut bisa uga variabel amarga kahanan lingkungan lan kahanan lingkungan.

Jinis
Jumlah kontak beda-beda
Akeh macem-macem jinis bahan omah, kalebu macem-macem jinis logam lan plastik
Loro versi lanjutan lan lurus
Lanang lan wadon

Konektor C, R, B, Q Tipe DIN41612

C R B Q Type
Setengah C, R, B & Q Tipe Konektor DIN41612

Half C R B & Q Type
1/3 C, R, B & Q Tipe Konektor DIN41612

1 3 C R B & Q Type
H, F, H + F & M jinis Konektor DIN41612

H F H F & M type
Konektor IDC DIN41612

IDC Type
Penyambung Kabel Wanita

Female Cable Connector
Konektor konektor DIN41612 sing dhuwur

High Pin Count
Nyambungake Shroud DIN41612

Shroud

Fitur lan Keuntungan saka Konektor Din41612 :
• kawin langsung (lanang / wadon)
• Proses produksi otomatis
• jaminan kualitas sing terus-terusan
• kontak 3-160
• Sistem sambungan lengkap
• Konektor antarmuka sing akeh
• Ing macem-macem hood
• Akeh teknologi mandap nyedhiyakake biaya sing paling murah
• Kontak kanthi dilapisi emas
• Watesan tinned kanggo tambah solderability


Nggunakake
Panggunaan utama DIN 41612 konektor yaiku konektor PCB lan papan indon, katrangan utama bakal dadi papan dheweke supaya bisa dipercaya sambungan.

Aplikasi saka Din41612 Konektor :
Aplikasi
• Pusat data
• Lumbung
• Server
• Stasiun dhasar
• peralatan Telekomunikasi
• Majelis backplane lan motherboard
• Ngalih sistem
• Sistem rak modul
• Otomatis daya
• Sistem kontrol sing disebar ing
kontrol industri
• Pengontrol logika sing bisa diprogram (PLC)
• Robotika
• Peralatan uji coba lan lab
• Distribusi energi
• Alat ngawasi
Iki dudu dhaptar aplikasi kanggo produk iki. Iki nuduhake sawetara panggunaan sing luwih umum.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki