Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor D-Subminiatur
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Konektor D-Subminiatur

Kategori produk dari Seri Konektor D-Subminiatur , kami produsen khusus dari Cina, Tuwung bakar standar Densitas standar , kontak cap lan dibentuk pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tuwung bakar dhuwur Density R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Nyambung Konektor D-Sub Piala

Liyane

Nyambungake IDC D-Sub

Liyane

Nyambung Konektor D-Sub Vertikal

Liyane

Konektor Nyambung D-SUB Kanan

Liyane

Konektor Slim D-Sub

Liyane

Konektor D-Sub I / O

D-subminiature utawa D-sub minangka jinis konektor listrik sing umum. Dheweke dijenengi kanggo tameng logam berbentuk D sing khas. Nalika dikenalake, D-subs kalebu konektor sing paling cilik sing digunakake ing sistem komputer.

D-sub ngemot rong utawa luwih saka larik pin utawa soket sing biasane diubengi karo tameng logam berbentuk D sing nyedhiyakake dhukungan mekanik, njamin orientasi sing bener, lan bisa uga layar nglawan gangguan elektromagnetik. Bagean sing ngemot kontak pin diarani konektor lanang utawa plug, dene sing ngemot kontak soket diarani konektor wanita utawa soket. Perisai soket kasebut dipasang ing njero tameng plag. Konektor dipasang panel biasane duwe kacang benang sing ngawut-awut ing tutup konektor kabel mburi sing digunakake kanggo ngunci konektor lan menehi relief galur mekanik. Kadhangkala, kacang kasebut bisa uga ditemokake ing konektor kabel mburi yen dikira bakal nyambung menyang mburi kabel liyane. Nalika kabel sing disaring digunakake, tameng kasebut dipasang ing layar umume kabel-kabel kasebut. Iki nggawe layar terus listrik sing nutupi kabeh kabel lan sistem konektor.

ANTENK nawakake salah sawijining garis sing paling lengkap konektor D-Subminiatur sing paling lengkap sing kasedhiya kanggo aplikasi industri militer, avionics, ruang lan reliabilitas dhuwur.


Fitur saka ANTENK Nyambungake D-Subminiature


  1. Konektor d-subminiature standar Kapadhetan standar
  2. Konektor d-subminiature dhuwur, kontak kasedhiya uga sawetara versi khusus lan kombinasi.
  3. Kabeh konektor d-subminiature bisa diprodhuksi karo crimp, cup solder, PCB langsung lan ujung PCB pojok sing tepat (kejaba mungkasi piala ing konfigurasi High Density).





Ragne of ANTENK Nyambungake D-Subminiature

Cangkir bakar standar Density, dicap lan konektor D -subminiature konektor

Cangkir solder Density High, cap cap lan konektor D-subminiature konektor
Tuwung bakar standar Densitas, kontak mesin sing konektor D-subminiature
Cangkir solder Density High, kontak mesin sing konektor D-subminiature
ngambali & mbukak konektor D-subminiature
Konektor IDC D-subminiature
Konektor vertikal standar Densitas standar D-subminiature
Nyambung konektor dhuwur Densitas dhuwur D-subminiature
Konektor sudut Densitas standar standar D-subminiature
Konektor amba Densitas dhuwur D-subminiature
konektor Gunung D-subminiature
Seri Langsing D-sub
Konektor D-subminiature tumpukan seri D-sub  



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki