Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kombinasi D-sub Konektor > Kontak Sambungake D-sub
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kontak Sambungake D-sub

Kategori produk dari Kontak Sambungake D-sub , kami produsen khusus dari Cina, Hubungan coaxial D-SUB , Kontak Sambungake D-Sub pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Hubungi Sambungan Plug D-Sub R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kontak Sambungake D-sub Supplier

Kontak Sambungake D-sub
Konektor D-sub minangka jinis konektor sing biasane ditemokake ing sistem elektronik lan komputer. Iku kalebu band logam berbentuk D lan rong utawa luwih baris larik saka kontak pin (lanang) utawa kontak soket (wanita). Konektor D-sub bisa beda-beda ukuran, materi, rating saiki, dawa lan resistensi.

Konektor jinis sing paling umum yaiku kontak crimp. Iki dipasang kanthi masang kabel sing diikat menyang rongga ing mburi kontak. Rongga kasebut banjur dikepung nganggo alat krim, nyepetake kontak kasebut.

Apa kontak konektor D-sub sing digunakake?
Hubungan konektor D-sub nggawa sinyal saka sumber menyang tujuan ing sambungan D-sub.

Jinis kontak konektor D-sub
Umume konektor D-sub diwenehake karo kontak siap ing panggonan. Kontak bisa diganti yen rusak utawa yen aplikasi konektor D-sub kudu diganti saka spesifikasi desain asli.

Sisipan dhuwur-voltase, utawa volt-coial sing mbutuhake kontak sing luwih gedhe. Materi kontak konektor D-sub bisa diganti yen katrampilan utawa kualitas sambungan kudu ditambah.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki