Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Penyambung D-Sub anti banyu & Seri adaptor D-SUB > D-Sub Adaptender Gender Changer Backshells & Hoods
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

D-Sub Adaptender Gender Changer Backshells & Hoods

Kategori produk dari D-Sub Adaptender Gender Changer Backshells & Hoods , kami produsen khusus dari Cina, Sedhot Profil Gender Changer , RJ45 Menyang D-Sub Kits pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir D-Sub Bab lan Dhewe Gender R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China D-Sub Adaptender Gender Changer Backshells & Hoods Supplier

D-SUB ADAPTERS & GENDER CHANGERS

Antenk wis menehi mesin adaptor d & sub sing kudu digunakake kanggo aplikasi sing mbutuhake peralatan sing ora bisa langsung disambung.

Antenk Supply macem-macem adaptor d-sub & pengubah jender sing digunakake ing macem-macem aplikasi panggunaan akhir.

Adaptor D-Sub kita ngidini sampeyan nyambungake konektor D-Sub karo konektor D-Sub utawa SMA. Adaptor D-Sub diprodhuksi ing plug kanggo wanita, plug menyang lanang, plug kanggo plug, plug menyang reseptor, reseptor kanggo wanita, reseptor lanang utawa resep kanggo macem-macem jinis kelainan.

Majelis kabel D-Sub kasedhiya ing saben konfigurasi d-subminiature utama kalebu DB9, DB15, DB25, DB37, DB50; uga varian kabel sub D kapadhetan dhuwur kaya HD15, HD26, HD44, HD62, & HD78.


KANGGO D-SUB

Antenk's D-Sub Backshells dirancang kanggo nggedhekake tameng EMI / RFI kanggo perlindungan lan kinerja sing optimal. Nawakake produk d-sub backshell lengkap kanggo nampilake macem-macem pilihan sing nambah stabilitas sambungan nalika nggedhekake relief kabel galur supaya nyegah karusakan kabel lan kontak.

D-SUB PILIHAN PILIHAN

Penawaran produk Antenk D-Sub Backshell kasedhiya ing pilihan Die-Cast, Plastik Metalik lan Plastik Plastik gumantung saka aplikasi lan level pangayoman sinyal sing dibutuhake kanggo kejut lan geter. Gerbang konektor Antenk d-sub kasedhiya ing ndhuwur 5 ukuran standar cangkang industri: 9 pin (HD15), 15 pin (HD26), 25 pin (HD44), 37 pin (HD62) & 50 pin (HD78). Yen ana kombinasi sudhut pindah lan sudut kunci kabel sing ora kasedhiya ing nawarake produk d-sub backshell standar, hubungi, langsung hubungi proyek desain backshell khusus utawa semi-adat.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki