Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > sing duwe baterei Series > Pemegang Cell Cylindrical
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pemegang Cell Cylindrical

Kategori produk dari Pemegang Cell Cylindrical , kami produsen khusus dari Cina, Pemegang baterei , Pemegang Cell Cylindrical pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kurung Batal Cylindrical R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pemegang Cell Cylindrical Supplier

Pemegang Baterai Antenk kanggo Sel Cylindrical
Lubuk Thru lan Bukak Lumahing utawa nganggo Pitunjuk Wire
Kanggo bathi A, AA, AAA, 1 / 2AA, CR2, CR123A, 1 / 3N, C, D, N, 12 Volt, 18350, 18650, 26650 Batré

Sing duwe baterei Antenk kanggo jinis sel Cylindrical

Pemegang Efektif Plastik Plastik, pangkalan Polipropil, kontak spring coil
PC Dipasang lan kabel timbal kanggo aplikasi papan utawa mateni
PC Connetcor kanggo sambungan cepet kanggo majelis papan otomatis
Nyambung On Sambungan kanggo sambungan dewan kanthi nggunakake sambungan 9V
Pemegang Daun Spring Leaf Kinerja Tinggi, Temp. Dasar Nylon
Sing duwe SMT, kontak dilapisi emas
Pemegang THM, Kontak Plate Tin-Nickel
Panyekel Lug Holder, kanggo aplikasi kabel terpencil
Pemegang Spring Coil Kinerja Kinerja Tinggi, Temp. Dasar Nylon
Sing duwe SMT, kontak dilapisi emas
Pemegang THM, Kontak Plate Tin-Nickel
cylindrical battery holders

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki