Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > sing duwe baterei Series > Baterai Cylindrical-Contone Lan Clips
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai Cylindrical-Contone Lan Clips

Kategori produk dari Baterai Cylindrical-Contone Lan Clips , kami produsen khusus dari Cina, Pemegang baterei , Kontak Baterai Cylindrical pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Klip Cylindrical R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai Cylindrical-Contone Lan Clips Supplier

Kenalan Baterei Cylindrical Springs
Antenk nyedhiyakake macem-macem kontak baterei silinder ing macem-macem gaya sing dipasang
Antenk ngasilake kontak, klip lan sumber baterei kanggo nggunakake kasus sing wis mbentuk kompartemen baterei, uga kanggo dipasang PCB. Kontak efektif biaya iki ngidini wadhah baterei dirancang ing awak piranti nalika njamin konektivitas listrik sing kuat nganggo kontak lan sumber baterei berkualitas MPD sing bermutu. Antenk nggawe kontak lan sumber kanggo nggunakake kabeh ukuran baterei sing populer, uga sawetara kontak umum kanggo nggunakake jinis sel liyane.

Fitur Baterei Cylindrical Kontak Klip Springs
Kasedhiya ing lumahing-gunung, liwat-bolongan, lan pilihan pemasangan khusus
Netepi RoHS 2
Digunakake bebarengan karo baterei AAAA, AAA, AA, C, lan D

Cylindrical Battery Contacts ClipsHolders Springs



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki