Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kombinasi D-sub Konektor
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Kombinasi D-sub Konektor

Kategori produk dari Seri Kombinasi D-sub Konektor , kami produsen khusus dari Cina, RJ45 3U Emas , Plated Lampu Emas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 8P8C karo Shield R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Nyambung Konektor Piala D-Sub

Liyane

Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB

Liyane

D Sub Konektor Gunung Angsel Kanan

Liyane

Coaxial Power D-Sub Solder Cup

Liyane

Kontak Sambungake D-sub

KONEKTOR POWER-D & COMBO-D D-SUB
Sambungan d-sub gabungan ANTENK POWER-D & Combo-D dirancang kanggo aplikasi sing rapi / teguh ing ngendi kekuwatan lan sinyal dibutuhake saka sesambungan siji. Nampilake kontak machined [Solid-Pin ", konektor iki nawakake kinerja linuwih sing dhuwur kanggo aplikasi desain sing paling tantangan.
Konektor D-SUB Gabungan nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake sambungan listrik, sinyal lan coaxial ing siji konektor. Konektor seri iki entuk ngirit ruang ing desain PCB lan IO.
Ing kulawarga produk iki bisa uga macem-macem konfigurasi. Pilihan sing meh telas bisa digawe daya, sinyal, lan kontak coaxial.
Hubungan daya saka 10 amp nganti 40 amp saiki nangani. Kontak sinyal ing macem-macem gaya ngrampungake penawaran produk.

Jinis pambatesan standar industri, cangkir sing adol, kontak PCB ing konfigurasi pin langsung lan sudhut. Jinis garing lan kontak kabel mbungkus.

Karakteristik POWER-D & COMBO-D D-SUB CONNECTORS :
■ tabungan ruang ing PCB
■ Watesan kabel sing beda-beda bisa digunakake ing konektor siji
■ Tabungan biaya - tata letak campuran
■ Hubungan coaxial sing ora bisa dilebokake lan bisa dicopot, pangkat, kontak voltase lan sinyal dhuwur
■ kontak mesin presisi
■ macem-macem kelas kualitas kasedhiya
■ macem-macem produk

Jasa konfigurasi pin standar sing dilengkapi karo kontak sinyal kasedhiya. Kontak khusus sing dikonfigurasi kanthi kontak daya, coaxial lan sinyal bisa didhekake.

D sub konektor Aplikasi
Komunikasi
Dhasar Dasar
Ngalih
Transmisi
Garis Pelanggan Digital Asymmetric (ADSL)
Data
Komputer / laptop
UPS, Sistem panyimpenan
Router, Server
Printer, Copiers
Konsumen
Elektronik Konsumen
Kothak-kothak Top-top
Meter energi
Industri & Alat
Robotika
Ngontrol drive
Perlengkapan Tenaga
Alat Medis
Peralatan Tes
POS & terminal genggem
Energi sing bisa dianyari
Kamera Pengawasan
Otomasi Kantor
Meta Parking
Mesin Game

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki