Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > sing duwe baterei Series > Penyambungan sel Coin / Tombol lan Kontak
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Penyambungan sel Coin / Tombol lan Kontak

Kategori produk dari Penyambungan sel Coin / Tombol lan Kontak , kami produsen khusus dari Cina, Kenang Tombol , Penylamar Cell Coin lan Kontak pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Penylamar Cell Coin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Penyambungan sel Coin / Tombol lan Kontak Supplier

Penylamar baterei sel Antenk Dirancang kanggo aplikasi serep lan aplikasi sing siyap, kontak kasebut ngidini panggantos sel cepet lan gampang dipasang. Ngilangi sel-sel "soldering-in", komputer, video, telekomunikasi lan pangguna produk sing padha adhedhasar PCB saiki duwe cara sing dipercaya, "ora ana alat sing dibutuhake" kanggo ngganti baterei.

Ekologis banget, kontak retainer iki kasedhiya ing gaya lumahing gunung (SMT) utawa thru hole mount (THM) kanthi gaya 4,8mm, 6.8mm, 11.6mm, 12mm, 16mm, 20mm, 23mm lan 24mm. Versi THM duwe sikil sing dipasang kanthi stabil kanggo penylametan papan sing apik sajrone paterin ombak. Versi SMT kalebu desain "flow-hole" sing unik kanggo bolster reflek lan nguatake sendi sing adol. Dheweke diprodhuksi saka tembaga fosfor, tliti sing dipasang lan dilapisi kanthi apik nikel ringan utawa matte timah sing mateng kanggo enviornment pemanasan suhu sing kurang. Kaloro fitur kasebut yaiku kontak dual spring kanggo njamin koneksi sing dipercaya lan kurang kontak.


Coin Antenk / Tombol Pancing-kontak lan Kontak

battery retainers
Penyelenggaraan sel koin minangka kontak logam sing gampang sing loro-lorone nyambungake sel koin lan nahan ing panggonane, nalika njupuk ruang tambahan minimal ing PCB. Fitur kasebut nyemprotake nikel, lan wiwit sebilangan sel duwit receh duwe cangkang nikel iki bisa nyegah korosi galvanik, proses elektrokimia sing bisa ngrusak logam dissimilar sing ana ing kontak listrik. Penylamet kita mesthi dirancang kanthi otomatisasi, lan bisa gampang dipilih lan diselehake, kanthi rong bolongan lan retainer gunung lumahing kasedhiya kanggo ukuran sel duwit receh. Nggabungake gampang otomatis kanthi biaya regane sing murah regane Antenk, mula ora kaget amarga produk sing populer banget.


Sel Duit Syiling, Tombol Tombol, Penyekel, Kontak

Dirancang kanggo aplikasi serep lan memori siyaga, para baterei sel telpon duwit receh Antenk ngidini para panggantos sel cepet lan gampang dipasang. Kanthi ngilangi sel-sel soldering, komputer, video, telekomunikasi, lan pangguna produk adhedhasar PCB sing padha, saiki duwe cara sing dibutuhake, ora ana alat sing dibutuhake kanggo ngganti baterei.

Panyekel lan retainer iki kasedhiya ing gaya permukaan-gunung (SMT) utawa liwat-bolongan gunung (THM) kanthi sel 4,8 mm nganti 24 mm. Versi THM duwe sikil sing dipasang kanthi stabil kanggo penylametan papan sing apik sajrone pematerahan gelombang. Versi SMT kalebu aliran-holedesign ekstra solder sing unik kanggo bolster reflek lan nguatake sendi sing adol. Kaloro fitur kasebut nduwe kontak musim semi dual kanggo njamin koneksi sing dipercaya lan kurang kontak.

Sel Duit Syiling, Tombol Tombol, Penyekel, Kontak Fitur
Kasedhiya ing konfigurasi THM utawa SMT
Buntut pipa SMT kanthi desain aliran-bolongan kanggo nambah kekuatan sendi
Buntut piso SMT sing ana ing njaba awak retainer sing nggampangake pemeriksaan visual saka sendi sing adol
Sikil THM njaga posisi relatif nalika lan sawise soldering
Tangan musim semi sing dipercaya bisa njamin ketahanan kontak sing sithik
Tekan baterei kanthi aman kanggo tahan kejut lan geter
Cocog karo kemasan kapadhetan sing dhuwur
Cocog kanggo aplikasi PCB nyimpen-profil kurang-profil
Dirancang kanggo nggambarake lan kabeh aplikasi pemateran PCB
Kompatibel karo kabeh gelombang lan operasi refleksi
Kompatibel karo paling vakum lan mekanik, pilih lan ngumpul sistem
Piring matte-timah kanggo suhu pemasut sing luwih murah ing endi komponen sensitif suhu liyane digunakake
Penylametan dilapisi nikel becik kanggo aplikasi soldering tanpa suhu timbal
Penahan sing kasedhiya kanggo baterei sel duwit receh saka diameter 4,8 mm nganti 24 mm

Panyekel Cell Coin miturut Ukuran sel
191 | 335 | CR1025 | CR1216 | CR1220 | CR1225 | CR1632 | CR2016 | CR2032 | CR2320 | CR2325 | CR2330 | CR2354 | CR2430 | CR2450 | CR2477 | F3 i Button | F5 i Button | LR1120 | LR44 | ML414 | SR512SW | SR60 | V80H utawa CP1654 | BR1025 | BR1216 | BR1220 | BR1225 | BR1632 | BR2016 | BR2032 | BR2320 | BR2325 | BR2330 | BR2450 | BR2477 | Ukuran liyane


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki