Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > sing duwe baterei Series > Coin / tombol Cell-Holder
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Coin / tombol Cell-Holder

Kategori produk dari Coin / tombol Cell-Holder , kami produsen khusus dari Cina, Coin Cell Holder , Pemegang Cell Tombol pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pemegang Bateri Sel Lithium Tombol R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Coin / tombol Cell-Holder Supplier

Panyekel baterei Antenk diprodhuksi saka bahan UV dirating 94V-O. Kontak digawe saka baja musim semi kualitas kanggo njamin koneksi sing dipercaya lan ngidini resistensi kontak. Saben kontak wis cetha ditandhani kanthi polaritas kanggo njamin sisipan baterei sing bener.

Sing entheng lan rapi, sing duwe sel duwit receh PCB nawakake slot baterei sing dirancang khusus sing njamin sisipan cepet lan gampang lan gantos kabeh sel duwit receh pabrik baterei.


Sing duwe baterei sel Cell Coin

coin cell holders
Kita wis nggawe macem-macem sing nyekel baterei sel duwit receh sing digunakake kanggo kabeh jinis piranti, lan saka piranti medis genggem menyang motherboard server kita duwe solusi kanggo aplikasi apa wae. Piranti ukuran, ukuran, lan nomer akeh sing nggunakake wadhah baterei sel duwit receh wis tetep kita sibuk, lan kita duwe desain desain baterei sel duwit receh sing saya mundhak. Sawise kabeh, sing nduwèni baterei sel duwit receh sing sampurna kanggo piranti medis genggem bakal beda banget karo sing ana ing motherboard server.


Lithium Coin / tombol Pemegang Baterai Sel Sel
Sing nduwèni kompak lan vertikal ngidini sisipan baterei lan ganti saka ndhuwur, saéngga cocog karo kemasan kapadhetan
Pemegang kompak lan vertikal ngidini sisipan baterei lan panggantos saka ndhuwur, sing cocog kanggo kemasan kapadhetan sing dhuwur, sing nggayuh pilihan papan penempatan. Versi gunung liwat (THM) nduwe desain sikil dhukungan "udhara" sing nggampangake sisipan baterei sing cepet lan cepet. Versi permukaan-gunung (SMT) nampilake desain buntut "aliran-bolongan" kanggo kekuatan sendi solder sing tambah lan kasedhiya ing tape-and-reel.
Sing duwe diprodhuksi saka bahan U-94 sing dirating UL. Kontak digawe saka baja musim semi sing bermutu kanggo njamin koneksi sing dipercaya lan ngidini resistensi kontak. Saben kontak wis cetha ditandhani kanthi polaritas kanggo njamin sisipan baterei sing bener.
Sing entheng lan rapi, sing duwe sel duwit receh PCB nawakake slot baterei sing dirancang khusus sing njamin sisipan cepet lan gampang lan gantos kabeh sel duwit receh litium produsen baterei.

Fitur lan paedahing kawruh saka Coin / tombol Cell-Holders Holders baterei
Profil sithik kanggo kemasan kapadhetan dhuwur
Kontak spring-tension sing bisa dipercaya njamin resistensi kurang-kontak
Tekan baterei kanthi aman kanggo tahan kejut lan geter
Konstruksi kasar, bobot entheng
Slot baterei sing ora cocog njamin baterei lan panggantos cepet lan gampang
Kompatibel karo sistem vakum lan mekanik pick lan Panggonan
Bahan dhasar UL dirating 94 V-0. Ora jelas sing paling larut industri
Pola desain "aliran udara" THM nambah sirkulasi udara ing sekitar baterei
Desain buntut solder "aliran-bolongan" kanggo tambah kekuatan sendi solder
Polaritas sing wis dicenthang kanthi jelas supaya bisa njaga supaya ora ana sisipan sing ora bener

Pemegang Baterah Sel Duwe Coin sing Unik

Antenk wis dadi perintis sing akeh gaya bathi sel duwit receh sing cocog karo macem-macem kebutuhan industri elektronik. Vertical Kita minangka cara sing apik kanggo ngirit papan ing papan sing rame, dene Minis kita bisa nylametake meh 3 mm ing sadhuwure PCB saka sing nyekel baterei sel duwit receh tradisional. Glider minangka upgrade luwih apik kanggo para sel sel duwit receh, nawakake sambungan sing luwih dipercaya nalika uga duwe panggantos baterei sing gampang lan sithik. Teknologi paling anyar yaiku Snap Dragon, sing nambahi tutup snap gaya tradisional bathi sel duwit receh amarga bisa dipercaya.
Baterei Duwe Sel Bunder miturut Ukuran sel
191 | 335 | A76 | CR1025 | CR1216 | CR1220 | CR1225 | CR1620 | CR1632 | CR2016 | CR2025 | CR2032 | CR2320 | CR2325 | CR2330 | CR2335 | CR2354 | CR2420 | CR2430 | CR2450 | CR2477 | CR3032 | Duit syiling | F3 i Button | F5 i Button | LR1120 | LR44 | ML414 | SR512SW | SR60 | V80H utawa CP1654 | Button | BR1025 | BR1216 | BR1220 | BR1225 | BR1620 | BR1632 | BR2016 | BR2025 | BR2032 | BR2320 | BR2325 | BR2330 | BR2335 | BR2420 | BR2430 | BR2450 | BR2477 | BR3032 | Ukuran liyane


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki