Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kombinasi D-sub Konektor > Coaxial Power D-Sub Solder Cup
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Coaxial Power D-Sub Solder Cup

Kategori produk dari Coaxial Power D-Sub Solder Cup , kami produsen khusus dari Cina, Konektor D-Sub Coaxial , Coaxial D-Sub karo Campuran Campuran pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Coaxial D-Sub karo Campuran karo Layout Lengkap R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Coaxial Power D-Sub Solder Cup Supplier

Coaxial Power D-Sub Solder Cup Kontak karo Tata Campuran utawa Lengkap
Ngirimke sinyal Frekuensi Radio

Coaxial D-Sub kaya Power D-Subr ngganti rong larik ing konektor Standard Density kanthi kontak coaxial sing ukurane padha karo rong baris kontak sinyal. Coaxial D-Sub persis ukuran padha karo konektor Standard Density, nanging umpamane 9 posisi pin sinyal kasebut duwe 2 kontak daya, utawa tinimbang 37 posisi sinyal iku nduwe 8 kontak coaxial.

Impionansi kanggo kontak coaxial yaiku 50Ω utawa 75Ω


Kabeh Sinyal, nanging Sinyal sing beda
Coaxial D-Sub karo Campuran Campuran nyampur loro kontak coaxial lan kontak sinyal ing konektor sing padha. Contone ukuran sing padha karo 15 posisi Standard Density D-Sub sampeyan bisa duwe apa sing kita sebut 7W2, tegese ana 7 kontak ing ngendi 2 saka iku kontak coaxial, tegese ana 5 kontak sinyal, dadi 5 sinyal lan 2 coaxial. Deleng Wigati ing Tech Spes ing sisih ngisor, ana akeh kombinasi kanggo campuran Campuran Campuran.


Konektor Coaxial D-Sub Antenk kasedhiya ing 5 ukuran cangkang standar kanthi 23 macem-macem kontak kontak. Konektor d-sub kombinasi sing dipercaya lan kuat ngidini kombinasi sinyal lan kontak coaxial ing kabel mount, mount board vertikal & variasi jinis penutup papan sudut sing bisa digunakake.


Coaxial D-SUB Campuran Hubungi Solder Cup
Fitur
Coaxial d-sub kanggo macem-macem aplikasi ing kabel mount.
Hubungan sinyal wis dimuat. Kenalan coaxial sing diwenehake - Ora Pre-Loaded.

Kasedhiya 5 ukuran ukuran cangkang kanthi 23 macem-macem pengaturan kontak: 1W1 / 2V2 / 2W2 / 3V3 / 3W3 / 5W1 / 5W5

/ 7W2 / 8W8 / 9W4 / 11W1 / 13W3 / 13W6 / 17W2 / 17W5 / 21W1 / 21W4 / 24W7 / 25W3 / 27W2 / 36W4 / 43W2 / 47W1

Ngidini kontak sinyal lan coaxial d-sub.

Bahan
Shell: Baja, dilapisi nikel
Insulator: PBT + 30% kaca-kaca - Ireng, UL dirating 94V-O
Kenalan: Kuningan - Lampu emas kanthi nikel

Cathetan
Panel Cut-Outs
5W1 = Standard 9 Pin Shell
3W3 / 3W3K / 7W2 / 11W1 = Standard 15 Pin Shell
5W5 / 9W4 / 13W3 / 17W2 / 21W1 = Standard 25 Pin Shell
8W8 / 21WA4 = Standard 37 Pin Shell
Pangaturan kontak liyane sing kasedhiya Sawise Panjaluk.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki