Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Konektor Slot Card
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Slot Card

Kategori produk dari Konektor Slot Card , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Kartu Video , Konektor Slot Card pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Slot Edge Card R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Nyambung SIM lan Kombo Konektor

Konektor Edge Card 1.ANTENK yaiku konektor témbah gunung PCB presisi sing dibangun kanggo jupuk nganggo driji driji papan putri sirkuit. Hubungan bifurcated, cantilever disetel ing konfigurasi maca dobel lan nawakake sambungan sing bisa dipercaya kanggo macem-macem ketebalan PCB. Buntut solder ANTENK kanthi taper ngidini gampang dipasang lan tahan lasut


2. Produk liyane digunakake ing peralatan elektronik, kayata monitor, instrumen elektronik, motherboard komputer, papan kontrol program, LED, kamera digital, pamuter MP4, macem-macem disk panyimpenan sing bisa dicopot, telpon tanpa kabel, ceramah walkie, ponsel , peralatan omah digital lan dolanan elektronik, sepur kanthi kacepetan dhuwur, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer lan sapanunggalane
SIM holder w


Spesifikasi Konektor Slot Card :

* Karakteristik Listrik:
Rating Saiki; 0.5A.
Tegangan Kanthi: AC500V rms
Rintangan Penebat: 1000Megohms Paling Minimal ing DC 500V
Ketahanan Hubungan: 100Miliohms Paling Dhuwur.
* Karakter Mekanik:
Mills Cyeles: 5000 sisipan
* Lingkungan:
Tempting Operasi: -40 ° Kanggo + 60 °
* Material:
1.Housing: Plastik HI-Temp UL 94V-0 Dipasang.
2.Contact :Copper Aluan.
3.Shell:SUS.
* Rampung:
1u "Plato emas ing area conatct, 1u" Emas dilapisi
buntut solder, Nikel Dasar: 50u "Min
* Kemasan:

Jumlah konektor: 750Pcs / REEL

Card slot connector

MATERI & PUTUP
Insulator: Serat Kaca PBT (UL94V-0)
kontak: Kuningan
Hubungi: Nutup Emas Kanggo Nikel
SPESIFIKASI
Rating Saiki: 1A AC, DC
Rating voltase: 250V AC, DC
Range suhu: -40 ℃ Kanggo + 105 ℃
Resistance Hubungi: 20mΩMin
Rintangan Penebat: 1000MΩ Min
Tegangan Kanthi: 500V AC / Min



Jinis Konektor Slot Card

Konektor Card CF
Konektor Card Edge
Nyambung kertu memori
Nyambung Card PC
Nyambung Kertu SIM
Nyambung Card Smart





Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki