Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Kabel Ribbon Series > Konektor Box Box
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Box Box

Kategori produk dari Konektor Box Box , kami produsen khusus dari Cina, Header Box , Konektor Box Box pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Header Ecu Box R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Box Box Supplier

Konektor header kothak Antenk, Produk kasebut digunakake ing luwih saka sawetara aplikasi sing dingerteni ing komputer, industri-, telekomunikasi, lan pasar otomotif spesifik. Teknologi produk ngidini sambungan efektif antara papan sirkuit dicithak adhedhasar sambungan sing bisa dicopot utawa permanen adhedhasar pemasangan kanthi bukti sing dawa. konektor header s kasedhiya karo pitch tradisional sing digunakake 2.54mm lan pitch 2,00mm, 1.27mm.


Antenk Box header / Ejector header Description lan Aplikasi:
Konektor header / header ejector, Kanthi DIP lurus / vertikal, SMT, sudut tengen, 2.54pitch, 2.0pitch, 1.27pitch,
Cara Pin sing asring digunakake duwe 6P, 8P, 10P, 14P, 16P, 20P, 24P, 26P, 30P, 34P, 40P, 50P, 64P.
Header box / header ejector lan konektor kabel flat IDC yaiku loro konektor sing umume digunakake. Header kothak bisa ditemokake ing meh kabeh peralatan elektronik.
Iki minangka produk IDC sing ngidini sambungan efektif antarane papan sirkuit adhedhasar sambungan permanen (nggunakake konektor transisi) utawa sambungan sing bisa dicopot
(Nggunakake kanggo konektor kabel flat IDC).

Header kothak

box header

Header ejector

ejector header

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki