Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Papan Kanggo Papan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Papan Kanggo Papan

Kategori produk dari Konektor Papan Kanggo Papan , kami produsen khusus dari Cina, 0.4mm Papan Kanggo Konektor Papan , Papan Dewan Wanita 0.5mm Kanggo Konektor Dewan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Papan 0.8mm 1.0 mmPcb Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Papan Kanggo Papan Supplier

Antenk ngasilake macem-macem konektor tumpukan papan khusus aplikasi sing dirancang lan dibangun kanggo syarat pelanggan khusus. Staff berpengalaman wis ngembangake produk khusus ing macem-macem gaya kontak, pitches lan tumpukan dhuwur. Rancang desain kita kalebu konsep anyar kanggo nggawe duplikat produk pasar sing ana kanthi idhentifikasi utawa kanthi dandan. Akeh desigs sing diprodhuksi nggunakake proses manufaktur otomatis kanggo nambah keandalan lan nyedhiyakake tabungan biaya sing signifikan


Papan menyang Konektor Papan

Konektor Papan-menyang papan (BTB) minangka jeneng sing digunakake digunakake kanggo nyambungake papan sirkuit bebarengan. Konektor kaya iki cocog kanggo tumpukan papan sirkuit siji. Kabel fleksibel Flat bisa nyingkiri nggunakake jinis konektor kasebut; Kajaba iku, nggawe kabeh unit luwih kompak. Konektor BTB sing umume digunakake yaiku konektor SMT lan Berg Strip. Kita bakal ngrembug babagan iki kanthi rinci ing bagean ngisor iki.

KONSEP SMT
Konektor Gunung Permukaan (SMT) yaiku konektor papan-papan umum sing ditemokake ing papan sirkuit maju. Minangka jeneng nuduhake konektor iki kasedhiya ing model gunung permukaan. Iki dipasang kanthi tliti menyang bantalan adol ing permukaan PCB.
Konektor SMT minangka calon sing paling apik kanggo miniaturisasi amarga papan padhange lan papan tumpukan sing sithik. Iki cocog kanggo PCB berlapis berlapis utawa multilayer. Iki dirancang kanggo kinerja sing dhuwur lan linuwih.
Biasane ditemokake ing papan sirkuit maju ing peralatan jaringan, telepon, ponsel, komputer lan elektronik konsumen liyane.


Konektor Papan-menyang papan (BTB) digunakake kanggo nyambung papan sirkuit dicithak (PCB), komponen elektronik sing ngemot pola konduktif sing dicithak ing permukaan dhasar insulasi kanthi cara sing akurat lan bisa diulang. Saben terminal konektor BTB disambungake menyang PCB. Konektor BTB kalebu omah lan nomer terminal tartamtu. Terminal digawe saka bahan konduktif (biasane tembaga), lan dilapisi kanggo nambah konduktivitas lan antirust. Terminal ngirimake saiki / sinyal ing antarane PCB sing nyambung karo BTB; omah kasebut digawe bahan insulasi (biasane plastik).

Jinis dhasar Papan menyang Konektor Dewan
Ngomong kanthi umum, papan menyang konektor papan digawe ing jinis ing ngisor iki:
Judhul Pin
Lambang Pin Lambang
Soket
Soket Dhuwur
Luwih Kepala Luwih
Header Box
basic types of Board to Board Connector



Cara Gunung Papan menyang Konektor Papan ing PCB
konektor papan menyang papan kasedhiya ing varian liwat bolongan (TH) lan Surface Mount (SMT).
Nemokake penet (uga diarani pos, tulisan alignment utawa kunci papan) digunakake kanggo mbantu nyambungake konektor menyang PCB. Goleki pegs mupangate migunani nalika nggunakake komponen gunung lumahing.

board to board connector mount

Papan kanggo konektor Papan kasedhiya ing pitches ing ngisor iki: 04mm / 0.5mm / 0.8mm / 1.0mm / 1.27mm / 2.54mm / 3.96mm / 4.0mm
Kanggo desainer perangkat lunak sing berpengalaman milih papan menyang konektor papan iku sifat liya, kanggo sing durung dikira bisa nggegirisi. Kita nawakake dhukungan desain lan bakal nuntun sampeyan menyang opsi sing kasedhiya. Yen sampeyan butuh pitulung karo papan sampeyan menyang desain konektor dewan, hubungi antena. Yen antenk sing dibutuhake uga nawakake tendha standar.
connector pitchs





Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki