Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > sing duwe baterei Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

sing duwe baterei Series

Kategori produk dari sing duwe baterei Series , kami produsen khusus dari Cina, Nyambung Bunder , Sing duwe baterei pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kontak Baterei R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Penyambungan sel Coin / Tombol lan Kontak

Liyane

Coin / tombol Cell-Holder

Liyane

Baterai Cylindrical-Contone Lan Clips

Liyane

Pemegang Cell Cylindrical

Liyane

Seri Fuse Holder


Panyekel Baterai Antenk, Nyambung Baterei lan Konektor Baterei Ponsel dirancang kanggo nggawe sambungan lan ngemot batre ing peralatan elektronik. Seri kasebut kalebu wadhah sel baterei lan sel sel duwit receh kanggo sel duwit receh AAA, AA, C, D, 9V lan litium. Antenk ngasilake seri iki ing macem-macem terminasi kayata liwat pimpinan PCB bolongan, pimpin SMT, pimpin kabel lan lugs sing adol. Dawane timah khusus ing konfigurasi kabel uga avaialble. Penylametan unggul kita dibentuk saka bahan UL-94V0 utawa UL-94HB kanthi kontak baja musim semi lan nindakake kanthi becik ing kahanan lingkungan normal utawa ora nyenengake.


Antenk nawakake macem-macem bathi sel telpon lan bathi lan kontak baterei kanggo macem-macem syarat sing dipasang.
Klip baterei, kontak & duwe dirancang karo pinggiran teknologi anjog ing atine, kanggo maringi leladen kabeh batre manufacturers` utama.
Kasedhiya ing macem-macem bahan lan gaya sing dipasang kalebu SMT, THM & board.
Sawetara aplikasi kalebu: Telekomunikasi, ditahan memori, sistem tenaga darurat, piranti pemantauan medis pribadi.
Sing duwe baterei

battery holders
Panyekel baterei Antenk gumantung marang inovasi sing terus-terusan.
Saben taun, kita terus nggawe inovasi lan nggawe ora mung jinis anyar sing duwe batre jinis anyar, nanging uga jinis pemegang anyar kanggo baterei umum. Desain sing menang penghargaan wis digunakake ing kabeh jinis proyek ing saindenging jagad, lan wis ana ing endi wae saka sangisoring segara menyang ruangan njaba. Punapa mawon ukuran lan wadhah baterei sing dibutuhake, kita bisa menehi solusi. Garis standar kita kalebu luwih saka 250 sing duwe baterei sing beda, kanthi macem-macem variasi sing cocog karo aplikasi. Kita uga duwe sejarah sing dawa kanggo ngirim solusi wadhah baterei khusus, sing kita optimal kanggo cocog karo kabutuhan klien.
Kawruh Khusus
Ngrancang wadhah baterei paling apik mbutuhake pengetahuan industri paling apik. Ing Antenk, kita duwe pengalaman desain desain baterei luwih saka 15 taun. Kita ngerti apa sing bisa ditindakake lan apa sing ora, lan kita nyoba kabeh desain paling anyar kanggo njamin standar kualitas sing ketat. Ngerteni baterei lan kepiye beda karo merek, syarat kanggo praktik manufaktur elektronik modern, lan kepiye para konsumen elektronik ngetrapake pemegang baterei kabeh conto kawruh khusus sing diterapake sajrone proses desain baterei.
Sing nduwe baterei miturut jinis baterei
1 / 2AA | 1 / 3N | 223A | 23A | 9V | AA | AAA | AAAA | C | CR123A | CR2 | CR2 / 3A | CR2N | D | Li-ion 18650 | N | Ukuran liyane

Sing duwe baterei sel Cell Coin

coin cell holders
Kita wis nggawe macem-macem sing nyekel baterei sel duwit receh sing digunakake kanggo kabeh jinis piranti, lan saka piranti medis genggem menyang motherboard server kita duwe solusi kanggo aplikasi apa wae. Piranti ukuran, ukuran, lan nomer akeh sing nggunakake wadhah baterei sel duwit receh wis tetep kita sibuk, lan kita duwe desain desain baterei sel duwit receh sing saya mundhak. Sawise kabeh, sing nduwèni baterei sel duwit receh sing sampurna kanggo piranti medis genggem bakal beda banget karo sing ana ing motherboard server.
Pemegang Baterah Sel Duwit Koin sing unik
Antenk wis dadi perintis sing akeh gaya bathi sel duwit receh sing cocog karo macem-macem kebutuhan industri elektronik. Vertical Kita minangka cara sing apik kanggo ngirit papan ing papan sing rame, dene Minis kita bisa nylametake meh 3 mm ing sadhuwure PCB saka sing nyekel baterei sel duwit receh tradisional. Glider minangka upgrade luwih apik kanggo para sel sel duwit receh, nawakake sambungan sing luwih dipercaya nalika uga duwe panggantos baterei sing gampang lan sithik. Teknologi paling anyar yaiku Snap Dragon, sing nambahi tutup snap gaya tradisional bathi sel duwit receh amarga bisa dipercaya.
Baterei Duwe Sel Bunder miturut Ukuran sel
191 | 335 | A76 | CR1025 | CR1216 | CR1220 | CR1225 | CR1620 | CR1632 | CR2016 | CR2025 | CR2032 | CR2320 | CR2325 | CR2330 | CR2335 | CR2354 | CR2420 | CR2430 | CR2450 | CR2477 | CR3032 | Duit syiling | F3 i Button | F5 i Button | LR1120 | LR44 | ML414 | SR512SW | SR60 | V80H utawa CP1654 | Button | BR1025 | BR1216 | BR1220 | BR1225 | BR1620 | BR1632 | BR2016 | BR2025 | BR2032 | BR2320 | BR2325 | BR2330 | BR2335 | BR2420 | BR2430 | BR2450 | BR2477 | BR3032 | Ukuran liyane

Penylamar Cell Coin

battery retainers
Penyelenggaraan sel koin minangka kontak logam sing gampang sing loro-lorone nyambungake sel koin lan nahan ing panggonane, nalika njupuk ruang tambahan minimal ing PCB. Dheweke nampilake plating nikel, lan wiwit sel sel duwit receh duwe cangkang nikel iki mbantu nyegah karat galvanis, proses elektrokimia sing bisa ngrusak logam dissimilar sing ana ing kontak listrik. Penylamet kita mesthi dirancang kanthi otomatisasi, lan bisa gampang dipilih lan diselehake, kanthi rong bolongan lan retainer gunung lumahing kasedhiya kanggo ukuran sel duwit receh. Nggabungake gampang otomatis kanthi biaya regane sing murah regane Antenk, mula ora kaget amarga produk sing populer banget.

Panyekel Cell Coin miturut Ukuran sel
191 | 335 | CR1025 | CR1216 | CR1220 | CR1225 | CR1632 | CR2016 | CR2032 | CR2320 | CR2325 | CR2330 | CR2354 | CR2430 | CR2450 | CR2477 | F3 i Button | F5 i Button | LR1120 | LR44 | ML414 | SR512SW | SR60 | V80H utawa CP1654 | BR1025 | BR1216 | BR1220 | BR1225 | BR1632 | BR2016 | BR2032 | BR2320 | BR2325 | BR2330 | BR2450 | BR2477 | Ukuran liyane



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki