Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > konektor baterei Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

konektor baterei Series

Kategori produk dari konektor baterei Series , kami produsen khusus dari Cina, Nyambung Baterei , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China konektor baterei Series Supplier

Nyambung Baterei: Konektor baterei ponsel Telpon Panyambung buku cilik, Sambungan Baterei Telpon.

Konektor listrik, sing kalebu awak insulasi lan pluralitas terminal, awak insulasi duwe akeh gadhahan sing nyekel terminal, awak insulasi tambahan diwenehake kanthi paling sethithik siji basa sing ngasingake terminal, terminal kasebut masing-masing diwenehake kanthi barb, terminal masing-masing ditambahi ing sisih pertama barbs kanthi akeh bagean kontak, lan barb nomer loro A pluralitas kabel tetep ana ing sisih; liwat struktur ndhuwur, barb terminal bisa dipasang ing awak insulasi, lan terminal gampang dipasang, lan mung kudu di-push menyang awak insulasi, lan ora ana energi sing padha karo sirkuit terminal.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki