Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Serangan Blok Terminal > Blok Terminal Blok
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Blok Terminal Blok

Kategori produk dari Blok Terminal Blok , kami produsen khusus dari Cina, Blok Terminal Blok , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Blok Terminal Blok Supplier

Blok Terminal Blok

Blok terminal digunakake kanggo nggampangake sambungan kabel. Nyatane, dheweke minangka sepotong lembaran logam sing disegel ing plastik insulasi. Ana bolongan ing sisih loro kanggo masang kabel lan ngawut-awut kanggo ngikat utawa ngeculake. Contone, loro kabel kadang-kadang kudu nyambung lan kadang-kadang kudu pedhot. Ing wektu iki, dheweke bisa nyambung karo terminal lan bisa disambungake ing wektu apa wae tanpa kudu nyambungake. Lan cocog kanggo panyambungan kabel akeh. Ing industri tenaga, ana blokir terminal khusus, kothak terminal, kabeh blok terminal, lapisan siji, lapisan kaping pindho, saiki, voltase, umum, pecah, lan sapiturute. Ana area crimping tartamtu kanggo njamin kontak sing dipercaya lan cukup saiki.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki