Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor Otomotif > Perumahan Sambungan Otomotif
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Perumahan Sambungan Otomotif

Kategori produk dari Perumahan Sambungan Otomotif , kami produsen khusus dari Cina, Perumahan Sambungan Otomotif , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Perumahan Sambungan Otomotif Supplier

Perumahan Sambungan Otomotif.

Konektor otomotif minangka komponen sing asring dikontak dening insinyur elektronik. Fungsine gampang banget: ing sirkuit diblokir utawa diasingake ing antarane sirkuit, nyiyapake jembatan komunikasi, supaya arus saiki, supaya sirkuit bisa nggayuh fungsi sing dikarepake. Bentuk lan struktur konektor mobil terus-terusan. Utamane dumadi saka patang komponen struktural dhasar: bagean kontak, cangkang (gumantung saka jinis), insulator lan aksesoris

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki