Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor Otomotif
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Konektor Otomotif

Kategori produk dari Seri Konektor Otomotif , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Otomotif , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Bagean Konektor ECU

Liyane

Bagean Konektor OBD

Liyane

Perumahan Sambungan Otomotif

Konektor Otomotif

Konektor otomotif minangka komponen sing asring dikontak dening insinyur elektronik. Fungsine gampang banget: ing sirkuit diblokir utawa diasingake ing antarane sirkuit, nyiyapake jembatan komunikasi, supaya arus saiki, supaya sirkuit bisa nggayuh fungsi sing dikarepake. Bentuk lan struktur konektor mobil terus-terusan. Utamane kaperang saka papat komponen struktural dhasar: bagean kontak, cangkang (gumantung saka jinis), insulator.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki