Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kabel Majelis External > Kabel Video Audio
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kabel Video Audio

Kategori produk dari Kabel Video Audio , kami produsen khusus dari Cina, Kabel Video Audio , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kabel Video Audio Supplier

Kabel Video Audio: Kabel video, diarani kabel video, kasusun saka kabel video lan konektor. Antarane, kabel video yaiku kabel tameng coaxial kanthi impedansi karakteristik 75 Ω (Ω). Spesifikasi umum dipérang dadi - 3 lan - 5 miturut diameter kabel, kawat inti siji lan kabel multi-inti miturut kabel inti, spesifikasi konektor umum dipérang dadi gabungan tekanan lan gabungan las miturut mode sambungan kabel, lan peralatan Ana yaiku BNC (umume dikenal minangka bayonet) lan RCA (umume dikenal minangka kepala teratai). Kabel audio, diarani kabel audio, kasusun saka kabel audio lan konektor. Kabel audio umume minangka kabel tameng inti dual, lan konektor sing umum yaiku RCA (umume dikenal minangka kepala teratai), XLR (umume dikenal minangka kepala XLR) lan trsjacks (umume dikenal minangka plug pen).
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki