Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
ANTENK Electronics Co, Ltd (kanthi tandha perdagangan "Antenk") ditetepake ing taun 2004. Kita khusus ngasilake Produksi Papan menyang Papan, Konektor Otomotif, Siri Terminal Blok, Konektor Baterai, Konektor Din41612, Panyekel baterei, Kepala Pin Seri, Siri Pin Kepala Wanita, Modular Jack RJ45 Modular, Konektor Konektor D-Subminiatur, Konektor Box Header, Konektor Sambung IDC, Sambung Konektor SCSI, Kawat menyang Konektor Papan, Modular Jack, Blok Terminal, Kawat Kabel, Sidang Kabel, Aku / O Konektor. Liwat pangembangan 15 taun, kita wis dadi produsen sing unggul ing Asia. Kita wis lulus ISO9001: 2008 lan Sertifikasi ISO1400 uga. Umume produk kita wis disetujoni UL, SGS lan RoHS. Wiwit pondokané, ANTENK nduwe prinsip spesialisasi lan nyoba paling apik kanggo nyediakake para pelanggan kanthi produk sing bermutu kanthi rega kompetitif, kanthi ngecor punch kacepetan kanthi tliti, cetakan injeksi plastik tepat lan pemasangan otomatis kanthi dhukungan R&D sing trampil. lan tim manajemen. Pabrik, kanthi tanduran lantai 3000M², nduwe sekitar 100 karyawan lan nduwe 15 piranti kanthi tliti tliti tliti, 4 ngeset mesin jotosan kacepetan tinggi Jepang & Taiwan, luwih saka 300 set Macem-macem jinis cetakan plastik lan luwih saka 100 pesawat cetakan terminal hardware. 10 set peralatan ujian laboratorium lan luwih saka 50 set mesin kanggo Déwan otomatis sing bisa nyedhiyani luwih saka 10 jinis lan 10.000 bagean konektor spesifikasi sing beda-beda, perusahaan duwe hak ngatasi ekspor. Lan nganti 70% produk diekspor menyang negara Euro-Amerika. Pelanggan sing utama: Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens lan perusahaan misuwur.

Tipe Bisnis : Manufacturer , Distributor/Wholesaler , Trade Company

Produk Range : Connector , Electric Wire & Cable , Other Wire & Cable

Produk / Layanan : Papan menyang Konektor Papan , Konektor Kabel Ribbon , Kawat menyang papan konektor , Nyambungake RJ45 Jack , Kontrol Pemegang Baterai Kontak , Konektor Kabel FPC / FFC

Total Karyawan : 201~500

Ibukutha (Million US $) : 1000000RMB

Taun Established : 2004

Certificate : ISO14001 , ISO9001 , CSA , REACH , RoHS , TUV , UL , ISO/TS16949

Alamat Perusahaan : 3/F B BLDG NO.1 MENGTUOLI RD,SHAPU 1ST VILLAGE,SONGGANG TOWN,BAO‘AN, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,CIF,EXW,FCA

Terms of Payment : T/T,Paypal,Western Union

Peak season lead time:Within 15 workday

Off season lead time :Within 15 workday

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$10 Million - US$50 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 81% - 90%

Pasar Utama : Worldwide , Americas , Asia , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe

Nearest Port : 深圳市盐田港

Mode Impor & Ekspor: Ekspor liwat agensi Nduweni Lisensi Ekspor Sendiri

    Nomor Lisensi Ekspor:

    02530577

    Jeneng Perusahaan Ekspor:

    深圳市安泰珂电子有限公司(Antenk Electronics Co.,Ltd.)

Lisensi Foto:

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :5

Ora Ana Staf QC :11 -20 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :5,000-10,000 square meters

Pabrik Lokasi :2F of Building 1 Guanghui industrial park,tangxiayong village, Songgang town,bao'an district,Shenzhen city,guangdong, China

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki