Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Modular Jack RJ45 Series > RJ45 JACK + Bagean USB
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

RJ45 JACK + Bagean USB

Kategori produk dari RJ45 JACK + Bagean USB , kami produsen khusus dari Cina, RJ45 JACK + Bagean USB , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China RJ45 JACK + Bagean USB Supplier

RJ4 5 JACK + USB Sectio n , 60 Produksi Sambungan RJ45 Jack.Professional RJ45 dumunung ing China, kalebu Urutan Sambungan RJ45, Pemasangan RJ45 Wall Jack, Pemasangan RJ45 Modular Jack, dll.

1, nganggo utawa tanpa trafo

2, nganggo utawa nganggo fungsi PoE

3, Dhewe khusus saka Pin

4, Werna omah khusus

5, Plating kothak area khusus

6, werna Indikator LED Khusus

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki