Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > 57 Konektor Siri
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

57 Konektor Siri

Kategori produk dari 57 Konektor Siri , kami produsen khusus dari Cina, 57 Konektor Siri , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 57 Konektor Siri Supplier

57 Konektor Siri.2.16MM Connetor.SPECIFIKASI
Rating saiki: 1A: AWG28 / 1, 2A: AWG26
Rintangan penebat: ≥1000 MΩ
Dielektrik kanthi ditetepake:
500V, ing level segara
Suhu operasi:
-25 ° C ~ 85 ° C (diwatesi nganggo kabel)
Rintangan kontak: ≤20mΩ
Bahan insulator: resin polister
& kaca dikonfirmasi, UL 94V-0
Bahan kontak: tembaga fosfor
Plating kontak: emas liwat nikel
Wire xize: AWG26 & AWG28 terdampar,
Kabel flat 1.27mm kondhang tengah

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki