Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire > 4.2mm Kawat Konektor Papan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

4.2mm Kawat Konektor Papan

Kategori produk dari 4.2mm Kawat Konektor Papan , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Papan Sirkuit , 4.2Mm Kawat Konektor Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel 4.2Mm Pcb Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 4.2mm Kawat Konektor Papan Supplier

4.2mm Konektor Kawat menyang Papan kasedhiya ing macem-macem pungkasan lan ukuran sing dienggo kanggo nggunakake ing macem-macem aplikasi. Konektor kasebut nyedhiyakake daya lan sinyal karo macem-macem gaya awak, pilihan mandap, lan garis tengah. Kanggo nemokake kabel menyang pesawat sing dibutuhake, klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki.


4,2 mm konektor konektor pitch menyang konektor papan

Terminal terisolasi kanthi lengkap, garansi kunci kunci sing positif, pasukan kurang sesambungan lan gondho polar, uga nawakake kawin buta, TPA lan pilihan saiki sing luwih dhuwur. Pitch 4.20mm

4.2 mm konektor konektor pitch menyang konektor papan Kalebu:
omah lanang
Konektor omah lanang, UL94V-0 lan UL94V-2, gantung lan gunung panel, baris siji lan larik dual, 2 nganti 24 sirkuit.

Omah omah
Konektor wanita, kanthi masang kunci supaya ora ngeculake, lan polaritas supaya ora kawin. Siji baris lan larik dual, saka 2 sirkuit dadi 24 sirkuit.

Terminal
Konektor konektor, kuningan utawa tembaga fosfor, timah dilapisi nikel, emas selektif minangka syarat pelanggan.


Header
Header, sudut tengen lan vertikal, kanthi peg lan tanpa pin, soldering DIP, baris siji lan larik dual, 2 nganti 24 sirkuit.

4.2 mm konektor kabel menyang konektor Papan Spesifikasi Umum :
Rating saiki: 6A AC, DC. (AWG # 18)
Rating voltase: 600V AC, DC
Tegangan Kanthi: 1500V AC / menit.
Rintangan penebat: 1000MΩ min
Rintangan kontak: Nilai dhisikan / 10mΩ max
Mundhak suhu: -40'C ~ 105'C.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki