Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire > 3.96mm Kabel Konektor Dewan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

3.96mm Kabel Konektor Dewan

Kategori produk dari 3.96mm Kabel Konektor Dewan , kami produsen khusus dari Cina, Papan Kanggo Konektor Kabel , 3.96Mm Kabel Kanggo Konektor Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel 3.96Mm Pcb Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 3.96mm Kabel Konektor Dewan Supplier

3.96mm Konektor Kawat menyang Papan kasedhiya ing macem-macem pungkasan lan ukuran sing dienggo kanggo nggunakake ing macem-macem aplikasi. Konektor kasebut nyedhiyakake daya lan sinyal karo macem-macem gaya awak, pilihan mandap, lan garis tengah. Kanggo nemokake kabel menyang pesawat sing dibutuhake, klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki.

Antenk nawakake macem-macem solusi konektor kabel-menyang-papan sing cocog karo aplikasi sing mbutuhake solusi dhuwur utawa pilihan mikrominiature.
3.96mm (0.156 ") Kabel Pitch menyang Konektor Dewan sing ngirimake 7.0A lan 600V saben sirkuit ing lapangan 3.96mm standar industri, konektor aplikasi daya becik kanggo low-to medium-wire-to-board lan board-to-board aplikasi


Nyambung Konektor Papan-ke-Kabel 3.96mm
Nyambungake 3.96mm Pitch Board-to-Wire konektor nganti 10 Amps maksimal. nalika nggunakake 16 kabel AWG. Mekanisme ngunci nyedhiyakake klik sing jelas lan tactile sing ngalangi sisipan sing ora lengkap lan salah. Header pin dilengkapi karo pos pandhuan kanggo nyegah sisipan mbalikake ing PCB. Lance minangka bagean saka omah tinimbang dadi bagean saka terminal, sing ngalangi kabel kusut sajrone rapat. Struktur tembok ing antarane kontak mbantu ngisolasi kontak lan nyegah sirkuit cendhak ing antarane kontak. Seri DF63 sanggup pot, nganti 5mm. Resin sing dikuatake kaca digunakake ing pin header kanggo nyegah retakan sing adol amarga kontraksi termal. Opsi tombol nyegah sambungan sing salah amarga panggunaan pirang-pirang konektor ing papan sing padha. Nalika nggunakake count pin sing identik, rong versi kasedhiya karo opsi keying sing beda.

3.96mm Jarak Board-kanggo-Wire Konektor Fitur
Kapasitas kanggo ngatasi maksimal 10A nalika nggunakake 16 kabel AWG MAX 10A / pin AWG ♯16 7A AWG ♯18
Mekanisme ngunci sing njamin koneksi sing aman lan rampung: Mekanisme ngunci ngirim klik kanthi cetha lan tactile ngalangi supaya ora kawin
Ngalangi sisipan kontak sing ora lengkap
Ngalangi kanggo nglebokake salah ing kutub beda
Nyegah ningkatake mounting menyang PCB: header pin dilengkapi karo pos pandhuan kanggo nyegah sisipan mbalikake ing PCB
Desain lance cetakan: Lance iku sejatine dadi bagean ing omah tinimbang dadi bagean terminal. Iki nyegah kabel kusut sajrone rapat
Nyegah jarak cendhak: Struktur tembok ing antarane kontak mbantu ngasingake kontak lan nyegah sirkuit cendhak ing antarane kontak
Tukang pot, nganti 5mm
Nyegah Crack: Resin-dikiatake kaca digunakake ing header pin kanggo nyegah retakan sing adol amarga kontraksi termal
Opsi tombol nyegah sambungan sing salah amarga panggunaan pirang-pirang konektor ing papan sing padha. Nalika nggunakake count pin sing identik, rong versi kasedhiya karo opsi keying sing beda
Cocog karo pitch 7.92mm: Uga cocog karo pitch 7.92mm kanthi pos 2 utawa 3. tanpa pin

Kunci 3.96mm Kawat kanggo Spesifikasi Konektor Konektor
Pitch: 3.96mm
Sirkuit: 2-12P
Kawat AWG: 18-24
Saiki: 7.0 A
Tegangan voltase: 250V
Operasi TEMP: -25 ℃ ~ 85 ℃
Rintangan: 1000 / min (MΩ)
Tegangan Kanthi: 1500V
Kabel maksimal (Diameter): 2,5

Kabel 3.96mm Kawat menyang Konektor Konektor Papan lan Keuntungan
Paling cilik kanggo sistem kritik Kunci-ke-Papan sing positif
Nyedhiyakake tabungan ruang kanggo masang komponen liyane
penylametan kawin karo pasukan kawin lan pasukan sing kurang
Variasi header sudhut kanggo nyedhiyakake pilihan lan fleksibilitas desain kanggo para pelanggan
Gampang dikonjo lan ora dadi kancane
Spesialisasi ruang SMT Mounting sing nyedhiyakake efisiensi pemasangan lan biaya
Déwan otomatis nyuda proses tenaga kerja manual


Kabel 3.96mm Kawat menyang industri aplikasi Konektor Konektor :
Otomotif
Modul elektronik
Konsumen
Penghawa dering udara POS terminalsNotebook PCSmart meterTVsTelevisions UAVs / Drones
Industri
Motor Servo
Medis
Monitor Patient
Iki dudu dhaptar aplikasi kanggo produk iki. Iki nuduhake sawetara panggunaan sing luwih umum.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki