Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire > 3.0mm Kabel Kanggo Konektor Papan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

3.0mm Kabel Kanggo Konektor Papan

Kategori produk dari 3.0mm Kabel Kanggo Konektor Papan , kami produsen khusus dari Cina, Kabel Konektor Pcb Kanggo Papan , 3.0Mm Kawat Kanggo Konektor Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kawat Pcb 3.0Mm Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 3.0mm Kabel Kanggo Konektor Papan Supplier

3.0mm Kabel menyang konektor Papan kagum ing macem-macem pungkasan lan ukuran sing dienggo kanggo nggunakake ing macem-macem aplikasi. Konektor kasebut nyedhiyakake daya lan sinyal karo macem-macem gaya awak, pilihan mandap, lan garis tengah. Kanggo nemokake kabel menyang pesawat sing dibutuhake, klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki.


Kawat Kabel 3.0mm Kanggo Tipe Konektor Dewan

Terminal 3.0mm
Perumahan 3.0mm
Pitch 3.0mm Wafer Right Angle & SMT Type
Jenis Lurus Wafer 3.0mm
Jenis SMT Wafer 3.0mm
Jenis Anget Wafer sing tepat 3.0mm
3.00mm Wafer Tipe Row tunggal Lurus
3.00mm Wafer Single Row SMT Type
3.00mm Wafer Double Row Jenis Lurus
3.00mm Wafer Double Row SMT Type
3.00mm Tipe Angka Dobel Kanan Dhewe
3.00mm Wafer Double Kanan Angle & SMT Type


Keuntungan Konektor Kawat 3.0mm Kanggo Papan Konektor Papan
Elektronik cilik kanthi syarat saiki sing dhuwur
Salah sawijining kauntungan sing paling kuat saka seri Micro Fit yaiku panggunaan kanggo ngirim syarat saiki ing elektronik kanthi nyediakake kekuwatan gedhe.
Aman lan dipercaya
njamin keamanan, pangayoman lan kinerja sistem kanthi konduksi logam kanthi ikatan lan macem-macem titik grounding nyegah bebaya geni, karusakan komponen, overheating lan kemungkinan elektrokusi.
ROHS tundhuk
Produk kasebut ora ngemot bahan kimia sing diwatesi ing konsentrasi sing ora cocog karo standar ROHS. Mangkono, kanggo komponen, produk bisa digarap kanthi suhu sing dhuwur sing dibutuhake kanthi soldering gratis.


3 .0mm Kawat Kanggo Konektor Papan Aplikasi
Konektor Motherboard
Motherboard komputer ngemu akeh komponen penting kayata unit pangolahan pusat (CPU), memori lan konektor kanggo piranti input lan output. Konektor mikrofit mesthekake sistem elektronik kinerja dhuwur ing motherboard kualitas.
Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake Scondar`s Microfit ing paling ITX Motherboard, ing fungsine kasebut paling apik ditrapake kanggo kinerja sing padhet ing jejak cilik, lan panggunaan tenaga sing kurang (kurang saka 100 Watts).
Nyambung Printer
Microfit 3.0mm uga bisa katon ing paling akeh printer
Nyambungake PC Otomotif
Garner sumber daya PC sing pintar, otomotif kanthi dhuwur saka konektor mikrofit kualitas, sing dirancang kanggo aplikasi baterei kanthi tujuan bathi. Iki diprodhuksi kanggo nyedhiyakake kekuwatan lan ngontrol saklar motherboard adhedhasar status kontak.
Panel Solar
Microfit uga bisa ditemokake ing tata surya. Piranti serikat solar sing ana gandhengane, lan panyambung liwat konektor kanggo ngasilake aliran listrik sing sukses.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki