Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Serangan Blok Terminal > Plug-in Terminal Blok
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Plug-in Terminal Blok

Kategori produk dari Plug-in Terminal Blok , kami produsen khusus dari Cina, Plug-in Terminal Blok , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Plug-in Terminal Blok Supplier

Plug-in Terminal Blok

Iki digawe saka rong bagean sambungan plug-in. Siji bagean bisa ngompres kabel kasebut banjur dipasang menyang sisih liya, sing dipasang ing PCB. Prinsip mekanik sisih ngisor sambungan lan desain anti getaran njamin sambungan udara jangka panjang produk lan keandalan panggunaan produk wis rampung. Pungkasan ujung soket bisa dilengkapi lugs, sing bisa nglindhungi lugune kanthi akeh lan nyegah susunan lugu kasebut.

Ing wektu sing padha, desain soket kaya iki bisa njamin soket kasebut bisa dilebokake ing matrik kanthi bener.
Soket uga bisa duwe posisi pemasangan lan kunci. Gegayuhan Déwan bisa nduwe peran sing luwih stabil kanggo ndandani PCB, lan loket kunci bisa ngunci awak ibu lan soket sawise dipasang. Macem-macem desain soket bisa dicocogake karo metode sisipan wong tuwa, kayata: horisontal, vertikal utawa cenderung menyang papan sirkuit sing dicithak, lan sapiturute, lan macem-macem cara bisa dipilih miturut syarat pelanggan. Salah siji metrik kawat metrik utawa gauge kabel standar bisa dipilih, yaiku jinis terminal sing paling populer ing pasar saiki.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki