Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire > 2,54mm Kawat Konektor Papan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

2,54mm Kawat Konektor Papan

Kategori produk dari 2,54mm Kawat Konektor Papan , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Smd , 2.54Mm Kawat Konektor Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel 2.54Mm Pcb Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 2,54mm Kawat Konektor Papan Supplier

2,54mm Konektor Kawat menyang Papan kasedhiya ing macem-macem pungkasan lan ukuran sing dienggo kanggo nggunakake ing macem-macem aplikasi. Konektor kasebut nyedhiyakake daya lan sinyal karo macem-macem gaya awak, pilihan mandap, lan garis tengah. Kanggo nemokake kabel menyang pesawat sing dibutuhake, klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki.


2.54mm (.098 ") Kabel menyang Konektor Papan
Nyedhiyani macem-macem PIN lan Ukuran, Tipe Angle utawa Lurus, DIP utawa SMT, Kawat Dual utawa Tunggal Row menyang Konektor Papan kanggo layar LCD khusus industri, produk Komunikasi, peralatan komputer elektronik-peripheral notebook komputer, peralatan komunikasi, produk lampu , ana macem-macem panggunaan sing bisa digunakake

2.54mm (.098 ") Kawat kanggo Spesifikasi Konektor Papan
Rating saiki: 3A AC DC
Rating voltase: 250V AC DC
Rating suhu: -25 ° C ~ + 105 ° C
Rintangan kontak: 20mΩ max.
Rintangan penebat: 1000MΩ min.
Voltase Kanthi: 1000V AC / min.
Sirkuit kasedhiya: 02-18PIN
Hubungi:: Kuningan utawa Phosphor tembaga
Rating elektronik:: 250V / 3A
Rampung: Plating Tin utawa Emas liwat Nikel
Bahan :: Nylon UL 94V-0 utawa UL 94V-2
180 ° HEADER
90 ° HEADER

2.54mm (.098 ") Kabel kanggo Fitur Konektor Papan Utama
2.54MM kawat menyang kabel lan kabel menyang konektor papan.
Row Tunggal 180 ° DIP / 90 ° DIP / 180 ° SMT / 90 ° SMT
Kancing AWG # 28 ~ # 24
Alternatif karo produk Molex
ROHS Gratis lan Gratis

2.54mm (.098 ") Kabel menyang Aplikasi Konektor Papan
Otomotif, Komunikasi & Jaringan, Elektronik Konsumen, Lampu, Kesehatan

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki