Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series > 2,54mm header lanang
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

2,54mm header lanang

Kategori produk dari 2,54mm header lanang , kami produsen khusus dari Cina, Header lanang , 2.54Mm header lanang pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 2.54Mm pins header lanang R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 2,54mm header lanang Supplier

2.54mm (.100 ") Pin Header
Garis antenk saka 2.54mm headset pin sing awet digawe kanggo lingkungan geter sing dhuwur, kanggo papan utawa papan utawa PCB menyang konektor PCB, kanthi arus industri sing paling gedhe 3.0A. Dirancang kanggo aplikasi berprofil rendah, header pin iki digawe saka thermoplastic suhu kanthi dhuwur lan ditawakake kanthi pirang-pirang cara sambungan lan gaya sing dipasang kayata bolongan liwat (THM) utawa gunung lumahing (SMT) lan bisa kanthi tegak (lurus) , munggah pangkat utawa orientasi sudut utawa orientasi sudhut

Kustomisasi header pin uga kasedhiya atas panjaluk sampeyan. Header pin 2.54mm pin banget disaranake kanggo koneksi papan lan papan papan PC daya kurang nalika papan rega premium lan nalika header pitch 1.0mm lan 1.27mm ora bisa mbuwang arus sing dibutuhake. Kajaba iku, header pin 2.54mm nyekel kualitas kawin sing cocog karo macem-macem jinis konektor wanita.

Aplikasi saka headset Pitch Pin 2.54mm
Konektor Motherboard
Motherboard komputer ngemu akeh komponen penting kayata unit pangolahan pusat (CPU), memori lan konektor kanggo piranti input lan output.
Nyambung Printer
Nyambungake PC Otomotif
Nggunakake kapabilitas pasokan piranti lunak PC sing pintar, otomotif kanthi dhuwur saka header pin kanthi kualitas, dirancang kanggo aplikasi baterei kanthi tujuan bathi. Iki diprodhuksi kanggo nyedhiyakake kekuwatan lan ngontrol saklar motherboard adhedhasar status kontak.
Sambungan Baterei
Paket baterei sing bisa dicabut maneh, imbangan baterei, sirkuit baterei. Sambungan baterei gumantung marang kemampuan saiki kanggo lulus saiki sing dipercaya lan mantep. Iki ngindhari pemanasan sirkuit lan sirkuit voltase.
Peralatan Diagnostik lan Monitor
Komunikasi: Telecom lan Datacoms
Kontrol lan Tes Industri lan Otomotif

Tipe Gunung: Liwat-lumahing vs Permukaan Gunung
Header pitch 2.54mm (lanang) ditawani ing siklus Surface-Mount utawa Liwat-hole. Ing sisih pucuk header pin iki yaiku pirang-pirang pin sing bisa dipasang lan dipasang kanthi langsung menyang permukaan PCB (SMT) utawa dilebokake menyang bolongan dilatih ing PCB (THM).
Liwat-Bolongan (Poke-In)
Digunakake kanggo produk sing paling dipercaya, sing mbutuhake sambungan sing luwih kuat ing antarane lapisan.
Produk aeroangkasa lan militer paling cenderung nambah jinis iki amarga produk kasebut ngalami percepatan, tabrakan, utawa suhu sing dhuwur.
Migunani ing aplikasi test lan prototyps sing kadhangkala mbutuhake panyesuaian manual lan panggantos.
Headset kaping pindho 2,54mm, header baris kaping pindho kanthi 2.54mm, 2,54mm header pin baris siji, 2,54mm Lambang pin baris siji, 2,54mm header siji-pojok sisih tengen lan 2,54mm header dobel kaping pindho sisih tengen minangka sawetara conto produk Antenk kanthi jinis gunung liwat-bolongan.

Lumahing-Gunung
Syarat hardware elektronik sing paling umum yaiku SMT.
Penting ing desain lan manufaktur PCB, kanthi kualitas lan kinerja PCB sakabehe.
Biaya pangolahan lan nangani suda.
Komponen SMT bisa dipasang ing sisih loro papan.
Kemampuan kanggo cocog karo jumlah komponen cilik ing PCB wis ngidini PCB luwih akeh, performa sing luwih dhuwur, lan PCB sing luwih cilik.
2,54mm header pin Dwi Row pinang sudut sing tepat, 2,54mm SMT Tandha pin baris siji, header pin 2.54mm SMT Dual row pindho lan 2,54mm Lange Dwi Row Pin header minangka header pin Antenk `s SMT.

Soldering Suhu kanggo headset Pitch Pin 2.54mm
Konektor SMT pin sing bisa ditindakake kanthi suhu puncak paling dhuwur 260 ° C kanthi maksimal 60 detik.

Pin-Tipe: Menegak (Lurus) lan Sudut Kanan

Header pitch 2.54mm bisa uga diklasifikasikake menyang orientasi pin uga, kayata header lanang sing vertikal utawa lurus utawa header sisih tengen.


Orientasi Lulugu Menegak utawa Lurus (Pria)
Siji sisih pin saka sambung menyang papan PCB sing pin bisa ing pojok sisih tengen menyang permukaan PCB (biasane diarani "lurus" utawa "vertikal") utawa.

Orientasi Kepala Lengan Kanan (Pria)
Podo karo lumahing papan (diarani "pin sudut tepat").
Saben jinis pin kasebut duwe macem-macem aplikasi sing cocog karo konfigurasi spesifik.

PCB Konektor Stacking
Orientasi Pin Kepala Ndhuwur

Pin sing diangkatake utawa Pins Stacked utawa Mezzanine mung dipasang header pin sing nyedhiyakake jarak jarak sing tepat antarane PCB sing ngoptimalake kehandalan listrik lan kinerja ing antarane papan PCB.


Profil Ndhuwur ing PCB
Konfigurasi jinis iki minangka cara sing paling umum nyambungake papan menyang papan kanthi konektor. Pisanan, dhuwur tumpukan diwilang saka siji papan menyang papan liyane lan diukur saka papan sirkuit cetak menyang titik insulator paling dhuwur ing ndhuwur PCB.

Bujang, Dobel utawa Akeh Bilangan
Kanggo header pin 1.0mm sing lurus utawa vertikal, nomer standar larik sing ditawakake Antenk udakara 1 nganti 2 larik. Nanging, kustomisasi bisa kasedhiya yen nomer 3, 4 utawa nulune dibutuhake dening pelanggan. Kajaba iku, nomer kontak kanggo baris siji kira-kira 2-40 pin, nanging kanggo larik pindho, kontak nomer bisa beda-beda saka 2-80 pin.

Bahan Pin
Pin konektor wis dirancang karo wesi tembaga. Kanthi permintaan pelanggan, pin bisa digawe emas.

Desain Breakaway
Header pin uga dilengkapi desain breakaway nggawe kabeh kompatibel karo reseptor wanita.

Header Pitch Pin Custom 2.54mm
Header pin pine 2.54 mm uga kasedhiya, nggawe proses manufaktur kanthi luwih cepet amarga pin wis dipasang ing header, dhuwur insulator digawe kanthi ukuran sing tepat lan dawa pin akurat sing dibutuhake.
Bagean digawe nggunakake proses manufaktur semi-otomatis sing njamin tliti lan delicasi ing nangani header sadurunge kemasan ing tape lan reel.

Tape lan Reel Packaging kanggo Komponen SMT
Header SMT Antenk ditawani nganggo pin pin kawin sing bisa disesuaikan, sing saben seri duwe pirang-pirang sirkuit, kanthi jumlah kombinasi sewu nomer part individu kanggo seri konektor.
Strip operator lan pita reel iki njamin manawa header di rangkep ing rongga ukuran kanthi akurat, jembar lan ambane, njupuk header saka lingkungan lan njaga posisi konsisten sajrone transportasi.
Antenk uga nawakake macem-macem rongga paket bungkus Tape lan reel operator.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki