Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kepala Wanita > Header Pin Pin 2.54mm
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Header Pin Pin 2.54mm

Kategori produk dari Header Pin Pin 2.54mm , kami produsen khusus dari Cina, Nyambungake Pcb Header , 2.54Mm header Pin Wanita pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 2.54Mm Pcb Header R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Header Pin Pin 2.54mm Supplier

2.54mm (0.1 ") Kepala Wanita Jarak
Ringkesan
Header wanita sing paling umum katon yaiku 2,54mm (0.1 ") header wanita / soket siji utawa dobel. Header wanita iki karo pasangan lanang digunakake kanggo nyambungake papan Arduino lan tameng bebarengan. konektor profil sing dirancang kanggo sambungan papan lan papan PC daya rendah nalika ruang premium. Dheweke duwe dhuwur sing sampurna kanggo ngresiki konektor USB-B lan apik kanggo numpuk macem-macem tameng.
Wiwit header wanita pitch pitch 2.54mm biasane digunakake ing pirang-pirang aplikasi, Scondar nawakake akeh pilihan kanggo header jinis wadon iki. Orientasi bisa uga SMT utawa THM, baris siji, utawa kaping pindho. Antenk nawakake headset wanita 2.54mm ing orientasi kanthi vertikal utawa tengen. Pin lan agul-agul uga kasedhiya ing macem-macem ukuran, count, amperage, lan plating.

2.54mm bisa nampung arus maksimal 3A, kanthi ukuran kawat 30 nganti 22 AWG, lan nganti 40 posisi. Antenk nawakake header wanita iki kanthi rega-kutipan China sing berkualitas tinggi lan terjangkau sing cocog karo tendhangan header lanang lan tumindak minangka resepsi.


Header wadon mesthi diarani minangka [konektor header ”, Antenk nyedhiyakake konektor header kanthi akeh, saka pucuk 2.54mm (.100 ″ inci) nganti jembar 1.0mm (.039 ″ inci) .Jumlah pin (kontak) saka 2 nganti 2 40 pin saben larik, ana telung jinis: Lurus (Dip Dpi), Pojok Kanan, SMT (gunung lumahing).
Yen sampeyan ora bisa nemokake barang sing sampeyan minat saka barang ing ndhuwur, sambungake hubungi kita, lan sampeyan bakal entuk responsif kanthi lengkap.

Aplikasi saka headset Wanita 2.54mm Pitch
Electronics:
Aplikasi LED
Papan Arduino
Arduino Pro
Arduino Mega
Aplikasi solar
Sistem timbangan

Perkakas:
AC kondisioner
Kulkas
Hawa gelombang mikro
Mesin umbah-umbah
Pemanas banyu
Jamban mandheg
Pembasuh / Pengering
Perak
Otomotif, Militorium Tugas abot lan Laut
Kanggo peralatan sing padhet sing mbutuhake pangurangan lan mudhun lan kanggo kahanan angel lan atos.

Infotainmen kendaraan
Peripheral komputer
Sambungan Baterei
Sambungan baterei gumantung marang kemampuan saiki kanggo lulus saiki sing dipercaya lan mantep. Iki ngindhari pemanasan sirkuit lan sirkuit voltase.
Paket baterei sing bisa dicabut maneh
B balanner baterei
Sirkuit sirkuit baterei
Peralatan Diagnostik lan Monitor

Ngawasi jantung


Komunikasi
Telekomunikasi
Datacoms

Tipe Gunung: Liwat-lumahing vs Permukaan Gunung

Ing sisih sirah header wanita iki yaiku pirang-pirang pin sing bisa dipasang lan dipasang kanthi langsung menyang lumahing PCB (SMT) utawa dilebokake menyang bolongan dilatih ing PCB (THM).

Liwat-Bolongan (Poke-In)

Digunakake kanggo produk sing paling dipercaya, sing mbutuhake sambungan sing luwih kuat ing antarane lapisan.
Produk aeroangkasa lan militer paling cenderung nambah jinis iki amarga produk kasebut ngalami percepatan, tabrakan, utawa suhu sing dhuwur.
Migunani ing aplikasi test lan prototyps sing kadhangkala mbutuhake panyesuaian manual lan panggantos.
2,54mm, header wadon vertikal 1-baris, 2,54mm, header wadon vertikal 2-baris, 2,54mm, header wadon vertikal 3-baris, 2,54mm, header sudut sudhut 1-baris lan 2,54mm, 2-sisih tengen- header wadon amba, 2,54mm U-
Header Wanita Dibentuk, header Wanita Dual Row 2.54mm minangka conto produk Antenk kanthi jinis gunung bolongan liwat.

Lumahing-Gunung
Syarat hardware elektronik sing paling umum yaiku SMT.
Penting ing desain lan manufaktur PCB, kanthi kualitas lan kinerja PCB sakabehe.
Biaya pangolahan lan nangani suda.
Komponen SMT bisa dipasang ing sisih loro papan.
Kemampuan kanggo cocog karo jumlah komponen cilik ing PCB wis ngidini PCB luwih akeh, performa sing luwih dhuwur, lan PCB sing luwih cilik.
2,54mm, header pojok tengen 2 baris lan 2,54mm, header pojok sudut tengen 1-baris yaiku header wanita SMT Antenk.

Orientasi / Pin-Tipe: Menegak (Lurus), Langsung lan U-Shaped

Header wanita 2.54mm bisa uga diklasifikasikake menyang orientasi pin uga, kayata header wadon sing menegak utawa lurus, header pojok sisih tengen utawa header wanita berbentuk U.

Orientasi Kepala Wanita sing Dhewe utawa Lurus
Siji sisih saka seri pin sing disambungake menyang papan PCB sing bisa pin ing sisih tengen menyang permukaan PCB (biasane diarani "lurus" utawa "tegak") utawa ..

Orientasi Kepala Warga Lurus
Podo karo lumahing papan (diarani "pin sudut tepat").
Orientasi Kepala Wanita U-Shaped
Orientasi berbentuk U ditondoi kanthi bentuk pin ing sisih siji header, mbentuk huruf [U ". Iki asring dipilih kanggo aplikasi ing ngendi siklus mbaleni ora dibutuhake amarga bisa uga digunakake lan soldering langsung kanggo kaloro. PCB.
Saben jinis pin kasebut duwe macem-macem aplikasi sing cocog karo konfigurasi spesifik.

Bujang, Dobel utawa Akeh Bilangan
Kanggo header wanita sing lurus utawa vertikal 2.54mm, nomer standar larik sing ditawakake Antenk udakara 1 nganti 2 larik. Nanging, kustomisasi bisa kasedhiya yen nomer 3, 4 utawa nulune dibutuhake dening pelanggan. Kajaba iku, nomer kontak kanggo baris siji kira-kira 2-40 pin, nanging kanggo larik pindho, kontak nomer bisa beda-beda saka 2-80 pin.

Bahan Pin
Pins saka konektor sing dipasang ing papan wis dirancang karo wesi tembaga. Kanthi permintaan pelanggan, pin bisa digawe emas.

Header Wanita Jahitan Dering 2.54mm
Header wanita sing disesuaikan 2.54 mm uga kasedhiya, supaya proses pabrik sampeyan luwih cepet amarga pin wis dipasang ing header, dhuwur insulator digawe kanthi ukuran sing tepat lan dawa pin akurat sing dibutuhake.
Bagean digawe nggunakake proses manufaktur semi-otomatis sing njamin tliti lan delicasi ing nangani header sadurunge kemasan ing tape lan reel.

Tape lan Reel Packaging kanggo Komponen SMT
Header SMT Antenk ditawani nganggo pin pin kawin sing bisa disesuaikan, sing saben seri duwe pirang-pirang sirkuit, kanthi jumlah kombinasi sewu nomer part individu kanggo seri konektor.
Strip operator lan pita reel iki njamin manawa header di rangkep ing rongga ukuran kanthi akurat, jembar lan ambane, njupuk header saka lingkungan lan njaga posisi konsisten sajrone transportasi.
Antenk uga nawakake macem-macem rongga paket bungkus Tape lan reel operator.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki