Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire > 2Sambung Wire Kanggo Papan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

2Sambung Wire Kanggo Papan

Kategori produk dari 2Sambung Wire Kanggo Papan , kami produsen khusus dari Cina, 2Sambung Wire Kanggo Papan , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 2Sambung Wire Kanggo Papan Supplier

2Sambung Wire Kanggo Papan.

Konektor bisa diklasifikasikake dadi telung jinis dhasar: line menyang line, line to board lan board to board. Telung jinis sambungan iki ora beda. Ana rong sebab kanggo tumpang tindih jinis iki. Kaping pisanan, desain konektor sing padha mung kudu dibentuk maneh sawise rada ngganti mode sambungan, tegese, dadi skema desain anyar sing bisa ditrapake menyang mode sambungan liyane; kaloro, kabel bisa diinstal nganggo garis kanggo konektor line ing siji mburi lan baris kanggo nyambungake konektor ing mburi liyane sajrone rapat, umpamane, munculake konektor kelas 5 I / O minangka Waca sing paling umum umpamane. Yen kita ngindhari kekarepan sambungan kaya ngono, bakal menehi basis sing efektif kanggo klasifikasi konektor.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki