Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire > 2.0mm Kawat Konektor Papan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

2.0mm Kawat Konektor Papan

Kategori produk dari 2.0mm Kawat Konektor Papan , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Led , 2.0Mm Kabel Kanggo Konektor Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kawat Pcb 2.0Mm Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 2.0mm Kawat Konektor Papan Supplier

Ringkesan saka 2.0mm Pitch Konektor Konektor Papan
Konektor PH mm mm minangka komponèn rendah lan kompak sing ngirim layanan sing bisa diandharake ing syarat-syarat koneksi kepadatan sing dhuwur kanggo papan sirkuit sing dicithak.
Lingkungan kasar sing dirancang sing asring kena panas lan getaran kayata ing kendharaan lan batre peralatan sing abot
Kirim nganti peringkat saiki 2.0 A lan 250 V, ditrapake kanggo American Wire Gauge (AWG) # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 30, # 31, # 32.
Nyambung konektor iki minangka kunci gaya kroko sing dirancang dening Antenk lan konfigurasi khusus sing nyegah pangguna saka sisipan sing kuwalik.


Spesifikasi Umum Kabel 2.0mm Kanggo Konektor Papan
Hubungi Jarak 2.0mm
Kontak 2 kanggo 16 posisi
Saiki 2A (AWG # 22 nganti # 28)
Kompatibel Seri Penyambung Cross Jst PH
Rating Saiki: 2A
Rating voltase: 250V
Range suhu: -25 ° C ~ + 85 ° C
Hubungi resistansi: 20m Omega Max
Rintangan Penebat: 1000M Omega Min
Tegangan Kanthi 800V AC / menit

Kaluwihan 2.0mm Konektor Konektor Papan
Jembar 2.0 mm minangka pilihan paling apik kanggo sistem elektronika sing akeh kanggo konfigurasi cilik, kothak, koncit, lan tahan kejut.
Kabutuhan Caters, Signal lan Intake Perlu
Konektor iki bisa uga dadi kontak kontak, kontak sinyal utawa loro-lorone minangka kontak listrik lan kontak utawa sinyal lan kontak. Panganggone wiring sesambungan karo PCB menyang macem-macem komponen sing ngirim sinyal lan daya menyang piranti elektronik liyane.
Aman lan dipercaya
Konektor pitch 2.0 mm njamin keamanan, pangayoman sistem lan kinerja kanthi kondhisi logam sing ana gandhengane lan pirang-pirang lapangan grounding nyegah bahaya kebakaran, karusakan komponen, overheating lan kemungkinan elektrokusi.
ROHS tundhuk
Produk kasebut ora ngemot bahan kimia sing diwatesi ing konsentrasi sing ora cocog karo standar ROHS. Mangkono, kanggo komponen, produk bisa digarap kanthi suhu sing dhuwur sing dibutuhake kanthi soldering gratis.

Fitur lan Keuntungan saka 2.0mm Pitch Konektor Konektor Papan
Paling cilik kanggo sistem kritik Kunci-ke-Papan sing positif
Nyedhiyakake tabungan ruang kanggo masang komponen liyane
penylametan kawin karo pasukan kawin lan pasukan sing kurang
Variasi header sudhut kanggo nyedhiyakake pilihan lan fleksibilitas desain kanggo para pelanggan
Gampang dikonjo lan ora dadi kancane
Spesialisasi ruang SMT Mounting sing nyedhiyakake efisiensi pemasangan lan biaya
Déwan otomatis nyuda proses tenaga kerja manual


Industri aplikasi 2.0mm Pitch Konektor Konektor Papan :
Otomotif
Modul elektronik
Konsumen
POS kondisioner udhara POS mungkasi Notebook PCS mart meter TV Televisi UAV / Drones
Industri
Motor Servo
Medis
Monitor Patient
Iki dudu dhaptar aplikasi kanggo produk iki. Iki nuduhake sawetara panggunaan sing luwih umum.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki