Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series > 2.0mm header lanang
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

2.0mm header lanang

Kategori produk dari 2.0mm header lanang , kami produsen khusus dari Cina, Pcb Pin Header , Headset lanang 2.0Mm pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pins pinuju kepala 2.0Mm R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 2.0mm header lanang Supplier

2.0mm (0,079 ") Header Pitch Pin
Header pin 2.0mm minangka papan utawa papan kanggo PCB menyang konektor PCB sing dirating kanggo 250VAC lan arus industri sing paling misuwur 3.0A. Antenk nawakake akeh konfigurasi kanggo header pin iki. Dirancang kanggo aplikasi berprofil rendah, header pin iki digawe saka thermoplastic suhu kanthi dhuwur lan ditawakake kanthi pirang-pirang cara sambungan lan gaya sing dipasang kayata bolongan liwat (THM) utawa gunung lumahing (SMT) lan bisa kanthi tegak (lurus) , munggah pangkat utawa orientasi sudut utawa orientasi sudhut

Kustomisasi header pin uga kasedhiya atas panjaluk sampeyan. Header pin 2.0mm Highly saran kanggo sambungan papan lan papan PC daya kurang nalika papan ing premi lan nalika headset pitch 1.0mm lan 1.27mm ora pati bisa ngilangi arus sing dibutuhake. Kajaba iku, header pin 2.0mm duwe kualitas kawin sing cocog karo macem-macem jinis konektor wanita.


Aplikasi saka header Pitch Pin 2.0mm
Otomotif, Militorium Tugas abot lan Laut
Header pin 2.0mm ora mung cocog kanggo peralatan sing padhet sing mbutuhake pengurangan bobot lan suda, nanging uga kanggo sambungan otomotif, dibangun kanthi angel lan angel.
Sambungan Baterei
Paket baterei sing bisa dicabut maneh, imbangan baterei, sirkuit baterei. Sambungan baterei gumantung marang kemampuan saiki kanggo lulus saiki sing dipercaya lan mantep. Iki ngindhari pemanasan sirkuit lan sirkuit voltase.
Peralatan Diagnostik lan Monitor
Komunikasi: Telecom lan Datacoms

Kontrol lan Tes Industri lan Otomotif


Tipe Gunung: Liwat-lumahing vs Permukaan Gunung

Header jembar 2.0mm (pria) ditawakake ing mandhiri Surface-Mount utawa Liwat-hole. Ing sisih pucuk header pin iki yaiku pirang-pirang pin sing bisa dipasang lan dipasang kanthi langsung menyang permukaan PCB (SMT) utawa dilebokake menyang bolongan dilatih ing PCB (THM).


Liwat-Bolongan (Poke-In)
Digunakake kanggo produk sing paling dipercaya, sing mbutuhake sambungan sing luwih kuat ing antarane lapisan.
Produk aeroangkasa lan militer paling cenderung nambah jinis iki amarga produk kasebut ngalami percepatan, tabrakan, utawa suhu sing dhuwur.
Migunani ing aplikasi test lan prototyps sing kadhangkala mbutuhake panyesuaian manual lan panggantos.
Header baris siji vertikal 2.0mm, header baris kaping pindho kanthi 2.0mm, 2.0mm header pin baris siji, 2.0mm Lambang pin baris kaping pindho, 2.0mm header siji-sudhut amba lan 2.0mm header dobel kaping pindho sudut yaiku sawetara conto produk Antenk kanthi jinis gunung liwat-bolongan.

Lumahing-Gunung
Syarat hardware elektronik sing paling umum yaiku SMT.
Penting ing desain lan manufaktur PCB, kanthi kualitas lan kinerja PCB sakabehe.
Biaya pangolahan lan nangani suda.
Komponen SMT bisa dipasang ing sisih loro papan.
Kemampuan kanggo cocog karo jumlah komponen cilik ing PCB wis ngidini PCB luwih akeh, performa sing luwih dhuwur, lan PCB sing luwih cilik.

Header pin Dual Row pinang 2.0mm sisih tengen, header pin pin baris row 2.0mm, header pin 2.0mm SMT Dual row lan 2.0mm header pinliwarna Dwi Row Pin sing diangkat dadi 2.0mm.


Soldering Suhu kanggo header Pin Pitch 2.0mm
Konektor SMT pin sing bisa ditindakake kanthi suhu puncak paling dhuwur 260 ° C kanthi maksimal 60 detik.


Pin-Tipe: Menegak (Lurus) lan Sudut Kanan
Header jembar 2.0mm bisa uga diklasifikasikake dadi orientasi pin uga, kayata header menegak utawa lurus utawa header sisih tengen.

Orientasi Lulugu Menegak utawa Lurus (Pria)
Siji sisih pin saka sambung menyang papan PCB sing pin bisa ing pojok sisih tengen menyang permukaan PCB (biasane diarani "lurus" utawa "vertikal") utawa.


Orientasi Kepala Lengan Kanan (Pria)

Podo karo lumahing papan (diarani "pin sudut tepat").
Saben jinis pin kasebut duwe macem-macem aplikasi sing cocog karo konfigurasi spesifik.


PCB Konektor Stacking
Orientasi Pin Kepala Ndhuwur
Pin sing diangkatake utawa Pins Stacked utawa Mezzanine mung dipasang header pin sing nyedhiyakake jarak jarak sing tepat antarane PCB sing ngoptimalake kehandalan listrik lan kinerja ing antarane papan PCB.
Profil Ndhuwur ing PCB
Konfigurasi jinis iki minangka cara sing paling umum nyambungake papan menyang papan kanthi konektor. Pisanan, dhuwur tumpukan diitung saka siji papan menyang papan liyane lan diukur saka papan sirkuit cetak menyang titik insulator paling dhuwur ing ndhuwur PCB.

Bujang, Bunder, Bunder, Telu Sekawan lan Papat
Kanggo header pin lanang sing 2.0mm langsung utawa vertikal, nomer standar larik sing ditawakake Antenk udakara 1 nganti 4 larik. Nanging, kustomisasi bisa kasedhiya yen n nomer larik dibutuhake dening pelanggan. Uga, nomer kontak kanggo baris siji kira-kira 2-40 pin. Kanggo baris kaping pindho, kontak nomer bisa beda-beda saka 2-80 pin. Kanggo baris kaping telu, iku 2-120 pin, dene kanggo papat larik, iku 2-160 pin.

Bahan Pin
Pin konektor wis dirancang karo wesi tembaga. Kanthi permintaan pelanggan, pin bisa digawe emas.

Desain Breakaway
Header pin uga dilengkapi desain breakaway nggawe kabeh kompatibel karo reseptor wanita.

Header Pitch Pin Custom 2.0mm
Header pin pitch 2.0 mm sing disesuaikan uga kasedhiya, supaya proses proses manufaktur kanthi cepet amarga pin wis dipasang ing header, dhuwur insulator digawe kanthi ukuran sing tepat lan dawa pin akurat sing dibutuhake.
Bagean digawe nggunakake proses manufaktur semi-otomatis sing njamin tliti lan delicasi ing nangani header sadurunge kemasan ing tape lan reel.

Tape lan Reel Packaging kanggo Komponen SMT
Header SMT Antenk ditawani nganggo pin pin kawin sing bisa disesuaikan, sing saben seri duwe pirang-pirang sirkuit, kanthi jumlah kombinasi sewu nomer part individu kanggo seri konektor.
Strip operator lan pita reel iki njamin manawa header di rangkep ing rongga ukuran kanthi akurat, jembar lan ambane, njupuk header saka lingkungan lan njaga posisi konsisten sajrone transportasi.
Antenk uga nawakake macem-macem rongga paket bungkus Tape lan reel operator.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki