Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kepala Wanita > Header pin 2.0mm
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Header pin 2.0mm

Kategori produk dari Header pin 2.0mm , kami produsen khusus dari Cina, 2 Pin Header , Header pin 2.0Mm Wanita pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Pcb 2.0Mm R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Header pin 2.0mm Supplier

2.0mm (0,079 ") Kepala Wanita Jarak

Ringkesan

Soket / header pitch pitch 2.00 mm minangka konektor profil kurang sing dirancang kanggo sambungan dewan papan PC lan sinyal kurang nalika ruang premium. Pilihan kalebu bolongan liwat, permukaan lumahing lan bisa disesuaikan karo teknologi campuran, penet lan pas liwat. Pin lan agul-agul kasedhiya ing macem-macem ukuran, count, amperage, lan plating.


2.0mm bisa nampung arus maksimal 3A, kanthi ukuran kawat 30 nganti 22 AWG, lan nganti 40 posisi. Antenk nawakake headset wanita 2.0mm ing orientasi kanthi vertikal utawa sisih tengen kanthi rega sing dhuwur lan regane China sing dikutip kanthi snuggly cocog karo pin kepala header lan tumindak minangka resepsi.

Header wanita pitch ing 2.0mm umume ditemokake ing PC` lan uga digarap ing papan Arduino, Arduino Pro lan Arduino Mega kanthi header wanita siji utawa pindho, nggampangake sambungan kanggo program lan nggabung menyang sirkuit liyane. Dheweke duwe dhuwur sing cocog kanggo ngresiki konektor USB-B lan apik kanggo tumpukan sawetara tameng.

Header wadon mesthi diarani minangka [konektor header ”, Antenk nyedhiyakake konektor header kanthi akeh, saka pucuk 2.54mm (.100 ″ inci) nganti jembar 1.0mm (.039 ″ inci) .Jumlah pin (kontak) saka 2 nganti 2 40 pin saben orw. Ana telung jinis: Lurus (Dip Dpi), Pojok Kanan, SMT (gunung lumahing).

Yen sampeyan ora bisa nemokake barang sing sampeyan minat saka barang ing ndhuwur, sambungake hubungi kita, lan sampeyan bakal entuk responsif kanthi lengkap.

Aplikasi saka headset Wanita 2.0mm Pitch
Electronics:
Aplikasi LED
Papan Arduino
Aplikasi solar
Sistem timbangan

Perkakas:
AC kondisioner
Kulkas
Hawa gelombang mikro
Mesin umbah-umbah
Pemanas banyu
Jamban mandheg
Pembasuh / Pengering
Perak
Otomotif, Militorium Tugas abot lan Laut
Kanggo peralatan sing padhet sing mbutuhake pangurangan lan mudhun lan kanggo kahanan angel lan atos.
Infotainmen kendaraan
Peripheral komputer
Sambungan Baterei
Sambungan baterei gumantung marang kemampuan saiki kanggo lulus saiki sing dipercaya lan mantep. Iki ngindhari pemanasan sirkuit lan sirkuit voltase.
Paket baterei sing bisa dicabut maneh
B balanner baterei
Sirkuit sirkuit baterei
Peralatan Diagnostik lan Monitor
Ngawasi jantung


Komunikasi

Telekomunikasi
Datacoms

Tipe Gunung: Liwat-lumahing vs Permukaan Gunung
Ing sisih sirah header wanita iki yaiku pirang-pirang pin sing bisa dipasang lan dipasang kanthi langsung menyang lumahing PCB (SMT) utawa dilebokake menyang bolongan dilatih ing PCB (THM).

Liwat-Bolongan (Poke-In)
Digunakake kanggo produk sing paling dipercaya, sing mbutuhake sambungan sing luwih kuat ing antarane lapisan.
Produk aeroangkasa lan militer paling cenderung nambah jinis iki amarga produk kasebut ngalami percepatan, tabrakan, utawa suhu sing dhuwur.
Migunani ing aplikasi test lan prototyps sing kadhangkala mbutuhake panyesuaian manual lan panggantos.
Header wanita nomer siji sing nomer papat, 2.0mm vertikal kaping pindho header wadon, 2.0mm pojok siji baris lambung wadon lan header dawane amba 2.0mm nomer siji yaiku sawetara conto produk Antenk kanthi jinis gunung bolongan.

Lumahing-Gunung
Syarat hardware elektronik sing paling umum yaiku SMT.
Penting ing desain lan manufaktur PCB, kanthi kualitas lan kinerja PCB sakabehe.
Biaya pangolahan lan nangani suda.
Komponen SMT bisa dipasang ing sisih loro papan.
Kemampuan kanggo cocog karo jumlah komponen cilik ing PCB wis ngidini PCB luwih akeh, performa sing luwih dhuwur, lan PCB sing luwih cilik.
Header wadon Dwi Row sing nomer 2.0mm sisih tengen, header wadon 2.0mm SMT Tunggal baris lan 2.0mm header wadon Dwi rowo 2.0mm yaiku header wanita Antenk`s SMT.

Soldering Suhu kanggo header Wanita Pitch 2.0mm
Nyambung konter wanita SMT bisa ditindakake kanthi suhu puncak 260 ° C kanthi maksimal 60 detik.

Orientasi / Pin-Tipe: Menegak (Lurus) lan Langsung
Header wanita jembar 2.0mm bisa uga diklasifikasikake dadi orientasi pin uga, kayata header lanang sing menegak utawa lurus utawa header pojok tengen.
Orientasi Kepala Wanita sing Dhewe utawa Lurus
Siji sisih pin saka sambung menyang papan PCB sing pin bisa ing pojok sisih tengen menyang permukaan PCB (biasane diarani "lurus" utawa "vertikal") utawa.

Orientasi Kepala Warga Lurus
Podo karo lumahing papan (diarani "pin sudut tepat").
Saben jinis pin kasebut duwe macem-macem aplikasi sing cocog karo konfigurasi spesifik.

PCB Konektor Stacking
Kanggo header wedok wétan 2.0mm, orientasi uga ditawani minangka sudut kanthi vertikal utawa sisih tengen. S soket / header wanita sing kasedhiya bisa disedhiyakake.

Profil Ndhuwur ing PCB
Konfigurasi jinis iki minangka cara sing paling umum nyambungake papan menyang papan kanthi konektor. Pisanan, dhuwur tumpukan diitung saka siji papan menyang papan liyane lan diukur saka papan sirkuit cetak menyang titik insulator paling dhuwur ing ndhuwur PCB.

Sokong Lanjut / Kepala Wanita
Soket Terbesar utawa Soket / reseptor Dibungkus utawa Mezzanine mung dipasang tumpukan wanita kanthi syarat jarak jarak antara PCB sing ngoptimalake linuwih lan kinerja listrik ing antarane papan PCB.

Milih konfigurasi tumpukan jenis iki nyedhiyakake mupangat ing ngisor iki:
Sambungan Sambungan - kontak ditutup kanggo nyegah sambungan kabel lan pandhuan apik kanggo konektor heading kawin.
Kanggo modul PCB nirkabel sing ana ing rak, tumpukan dhuwur dioptimalake kanthi soket munggah.
Nawakake kekuatan lan kaku sing unggul.
Polarisasi nyegah pangguna saka sisipan mlebu.

Bujang, Dobel utawa Akeh Bilangan
Kanggo header wanita sing lurus utawa vertikal 2.0mm, nomer standar larik sing ditawakake Antenk udakara 1 nganti 2 larik. Nanging, kustomisasi bisa kasedhiya yen nomer 3, 4 utawa nulune dibutuhake dening pelanggan. Kajaba iku, nomer kontak kanggo baris siji kira-kira 2-40 pin, nanging kanggo larik pindho, kontak nomer bisa beda-beda saka 2-80 pin.

Bahan Pin
Pins saka konektor sing dipasang ing papan wis dirancang karo wesi tembaga. Kanthi permintaan pelanggan, pin bisa digawe emas.

Header Wanita Jahitan Dering 2.0mm
Header wanita wétan 2.0 mm sing disesuaikan uga kasedhiya, supaya proses pabrik sampeyan luwih cepet amarga pin wis dipasang ing header, dhuwur insulator digawe kanthi ukuran sing tepat lan dawa pin akurat sing dibutuhake.
Bagean digawe nggunakake proses manufaktur semi-otomatis sing njamin tliti lan delicasi ing nangani header sadurunge kemasan ing tape lan reel.

Tape lan Reel Packaging kanggo Komponen SMT
Header SMT Antenk ditawani nganggo pin pin kawin sing bisa disesuaikan, sing saben seri duwe pirang-pirang sirkuit, kanthi jumlah kombinasi sewu nomer part individu kanggo seri konektor.
Strip operator lan pita reel iki njamin manawa header di rangkep ing rongga ukuran kanthi akurat, jembar lan ambane, njupuk header saka lingkungan lan njaga posisi konsisten sajrone transportasi.
Antenk uga nawakake macem-macem rongga paket bungkus Tape lan reel operator.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki