Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Rectangular I / O Series > Konektor Firewire IEEE 1394
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Firewire IEEE 1394

Kategori produk dari Konektor Firewire IEEE 1394 , kami produsen khusus dari Cina, 1394 Konektor , Ieee 1394 Konektor pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 1394 Penyambung Usb R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Firewire IEEE 1394 Supplier

Ringkesan Konektor Firewire IEEE 1394 / Firewire
Seri konektor IEEE 1394 saged nampi tarif data nganti 400 megabytes per detik kanggo transmisi serial-kasusun saka konektor enem posisi (kanggo sambungan komputer menyang periferal), lan konektor papat posisi (kanggo sambungan peralatan AV digital. nawakake ukuran benang skru M1.6 lan rong jinis header: paket inline dual (DIP) lan teknologi lumahing gunung (SMT). Konektor papat posisi iki mbantu kita ngatur macem-macem desain piranti lan cocog kanggo DVD, kothak set-top, lan liya-liyane, Majelis kabel uga kasedhiya kanthi papat posisi menyang jinis posisi papat, kanggo sambungan peralatan AV; papat posisi dadi enem jinis jinis transisi, kanggo sambungan peralatan PC lan AV; lan enem -Pilihan menyang jinis posisi enem kanggo sambungan PC lan periferal.

Fitur Produk IEEE 1394
Cocog karo standar IEEE 1394
Sambungan gampang kanggo piranti plug lan muter
Kasedhiya kanggo macem-macem konektor
Jinis DIP lan SMT kasedhiya kanggo PCB sisih
Kanggo papan PC 0.8mm lan 1.6mm, panel M1.6 lan M2.1 (4-posisi) sing nambahi ukuran benang skru
Gunakake kanggo mesin sing dipasang kanthi otomatis kanthi kaset sing direksa (4-posisi)


Kawat Geni (IEEE 1394) Kabel Konektor menyang Konektor Borad
Ora Ana Kontak 4, 6, 9
Ketik
4pin IEEE 1394 Konektor Wanita PCB Dipasang Lurus
4pin IEEE 1394 Konektor Wadon Wanita PCB Nambahake Ukuran Kanan
6pin IEEE 1394 Konektor Wanita PCB Dipasang Lurus
6pin IEEE 1394 Konektor Wadon Wanita PCB Nambahake Ukuran Tengen
4pin jinis Miring Wire Konektor Wadon Konektor lanang
6pin jinis Tangan Wire Konektor Wire Konektor lanang
9pin IEEE 1394 jinis konektor Wire konektor lanang
9pin IEEE 1394 Konektor Wadon Wanita PCB Nambahake Ukuran Kanan
Konektor IEEE 1394 Karo SMT 04P
Nyambung IEEE 1394 Karo SMT 09P

Firewire (IEEE 1394)


Aplikasi konektor IEEE 1394:
Antarmuka IEEE1394 (Firewire), IEEE1394 minangka standar serial. .Like USB, IEEE1394 uga ndhukung peripheral hotplug lan bisa menehi daya kanggo periferal,
mbusak kabutuhan pasokan tenaga kerja sing dibangun. IEEE1394 ndhukung macem-macem piranti uga transmisi data singkronisasi.

Kamera
Kaméra
Pengimbal
Printers
Pemain DVD
Kothak-Top kothak
Monitor Komputer
Panampa Video Audio
Hard Hard
Piranti Rekam Audio

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki