Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series > Headset lanang 1.27mm
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Headset lanang 1.27mm

Kategori produk dari Headset lanang 1.27mm , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Header Pin , 1.27Mm header lanang pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 1.27Mm Lambang Kepala lanang R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Headset lanang 1.27mm Supplier

1.27mm (0,05 ") Header Pitch Pin
Antenk nawakake macem-macem berkualitas tinggi lan harga kompetitif 1.27mm pitch, dual, three lan quad row pin (lanang) sing digunakake ing akeh sambungan PCB papan-papan, cocog piranti-piranti cilik-gedhe, padhet.

Komponen low-profile iki digawe saka thermoplastic suhu sing dhuwur lan ditawakake kanthi pirang-pirang cara sambungan lan gaya sing dipasang kayata bolongan liwat (THM) utawa gunung lumahing (SMT) lan bisa kanthi vertikal (lurus), munggah pangkat utawa ing Konfigurasi sudut tengen / orientasi sing larang saiki kira-kira 1.0 A utawa kurang.

Header pin (lanang) umume dicukur nganggo konektor utawa header konkrit (soket wanita). Header pin jinis iki cocog kanggo papan PCB kanggo sambungan papan utawa kanggo aplikasi pangiriman sinyal.


Aplikasi saka 1.27mm Pitch Pin Header
Perangkat lan piranti cilik bisa entuk manfaat saka ukuran sing gedhe nanging mantep judhul pin 1.27mm amarga bahan kasebut diuji kanggo getaran getaran lan industri kejutan sing dhuwur, industri, lan konsumen. Header pin 1.27mm iki digunakake ing macem-macem aplikasi kayata:
Peralatan Diagnostik lan Monitor
Komunikasi: Telecom lan Datacoms
Kontrol lan Tes Industri lan Otomotif
Peralatan eceran lan Titik Titik
Mil / Aero lan Keamanan Ngarep
Aplikasi solar
Sistem timbangan
Infotainmen kendaraan
Peripheral komputer
Telekomunikasi
Ngawasi jantung

Jenis Gunung:
Liwat-hole vs Surface Mount
Header pitch 1.27mm (headset) ditawakake ing mandhiri Surface-Mount utawa Liwat-hole. Ing sisih pucuk header pin iki yaiku pirang-pirang pin sing bisa dipasang lan dipasang kanthi langsung menyang permukaan PCB (SMT) utawa dilebokake menyang bolongan dilatih ing PCB (THM).

Liwat-Bolongan (Poke-In)
Digunakake kanggo produk sing paling dipercaya, sing mbutuhake sambungan sing luwih kuat ing antarane lapisan.

Produk aeroangkasa lan militer paling cenderung nambah jinis iki amarga produk kasebut ngalami percepatan, tabrakan, utawa suhu sing dhuwur.
Migunani ing aplikasi test lan prototyps sing kadhangkala mbutuhake panyesuaian manual lan panggantos.
1.27mm header baris siji vertikal, headset baris kaping pindho 1.27mm, 1.27mm header pin baris siji, 1.27mm Lambang pin baris siji, 1.27mm header siji-pojokan siji-tengen lan 1.27mm header dobel pindho sudut 1.27mm
conto produk Antenk kanthi jinis gunung liwat.

Lumahing-Gunung
Syarat hardware elektronik sing paling umum yaiku SMT.
Penting ing desain lan manufaktur PCB, kanthi kualitas lan kinerja PCB sakabehe.
Biaya pangolahan lan nangani suda.
Komponen SMT bisa dipasang ing sisih loro papan.
Kemampuan kanggo cocog karo jumlah komponen cilik ing PCB wis ngidini PCB luwih akeh, performa sing luwih dhuwur, lan PCB sing luwih cilik.
1.27mm header pin Dwi Row pin tepat, 1.27mm SMT header pin Tunggal, 1.27mm header pin Dual row lan 1.27mm Lantai Dow Row Pin Lantai 1.27mm.
Soldering Suhu kanggo headset Pitch Pin 1.27mm
Konektor SMT pin sing bisa ditindakake kanthi suhu puncak paling dhuwur 260 ° C kanthi maksimal 60 detik.


Tipe Pin:
Dpi (Lurus) lan Lurus Kanan
Header pitch 1.27mm bisa uga diklasifikasikake menyang orientasi pin uga, kayata header menegak utawa lurus utawa header pojok sisih tengen.

Orientasi Lulugu Menegak utawa Lurus (Pria)
Siji sisih saka seri pin sing disambungake menyang papan PCB sing bisa pin ing sisih tengen menyang permukaan PCB (biasane diarani "lurus" utawa "tegak") utawa ..

Orientasi Kepala Lengan Kanan (Pria)
Podo karo lumahing papan (diarani "pin sudut tepat").
Saben jinis pin kasebut duwe macem-macem aplikasi sing cocog karo konfigurasi spesifik.

PCB Konektor Stacking
Orientasi Pin Kepala Ndhuwur
Pin sing diangkatake utawa Pins Stacked utawa Mezzanine mung dipasang header pin sing nyedhiyakake jarak jarak sing tepat antarane PCB sing ngoptimalake kehandalan listrik lan kinerja ing antarane papan PCB.

Profil Ndhuwur ing PCB
Konfigurasi jinis iki minangka cara sing paling umum nyambungake papan menyang papan kanthi konektor. Pisanan, dhuwur tumpukan diitung saka siji papan menyang papan liyane lan diukur saka papan sirkuit cetak menyang titik insulator paling dhuwur ing ndhuwur PCB.

Bujang, Dobel utawa Akeh Bilangan
Kanggo header pin lanang sing 1.27mm langsung utawa vertikal, jumlah standar larik sing ditawakake Scondar kalebu 1 nganti 2 larik. Nanging, kustomisasi bisa kasedhiya yen nomer 3, 4 utawa nulune dibutuhake dening pelanggan. Uga, nomer kontak kanggo baris siji kira-kira 2-50 pin, nanging kanggo larik pindho, kontak nomer bisa beda-beda saka 4-100 pin.

Bahan Pin
Pin konektor wis dirancang karo wesi tembaga. Kanthi permintaan pelanggan, pin bisa digawe emas.

Desain Breakaway
Header pin uga dilengkapi desain breakaway nggawe kabeh kompatibel karo reseptor wanita.

Header Pitch Pin Custom 1.27mm
Header pin 1.27 mm sing disesuaikan uga kasedhiya, nggawe proses pabrik sampeyan kanthi luwih cepet amarga pin wis dipasang ing header, dhuwur insulator digawe kanthi ukuran sing tepat lan dawa pin akurat sing dibutuhake.
Bagean digawe nggunakake proses manufaktur semi-otomatis sing njamin tliti lan delicasi ing nangani header sadurunge kemasan ing tape lan reel.

Tape lan Reel Packaging kanggo Komponen SMT
Header SMT Antenk ditawani nganggo pin pin kawin sing bisa disesuaikan, sing saben seri duwe pirang-pirang nomer sirkuit, dijangkepi nganti sewu kombinasi nomer bagean individu kanggo seri konektor.
Strip operator lan pita reel iki njamin manawa header di rangkep ing rongga ukuran kanthi akurat, jembar lan ambane, njupuk header saka lingkungan lan njaga posisi konsisten sajrone transportasi.
Antenk uga nawakake macem-macem rongga kemasan tali Tape lan reel operator.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki