Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire > 1.25mm Kawat Kanggo Konektor Papan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

1.25mm Kawat Kanggo Konektor Papan

Kategori produk dari 1.25mm Kawat Kanggo Konektor Papan , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Otomotif , 1.25Mm Kabel Kanggo Konektor Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel 1.25Mm Pcb Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 1.25mm Kawat Kanggo Konektor Papan Supplier

1.25mm Konektor Kabel menyang Papan kasedhiya ing macem-macem pungkasan lan ukuran sing dienggo kanggo nggunakake ing macem-macem aplikasi. Konektor kasebut nyedhiyakake daya lan sinyal karo macem-macem gaya awak, pilihan mandap, lan garis tengah. Kanggo nemokake kabel menyang pesawat sing dibutuhake, klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki.


Katrangan
Sistem konektor kawat 1.25mm dirancang kanggo macem-macem aplikasi ing pasar Industri, Otomotif, lan Konsumen.
Jangkauan lengkap kalebu terminal, housings krimp lan header PCB ing sudut sing lurus lan tengen, gunung permukaan lan konfigurasi liwat-bolongan. Iki kasedhiya ing 2 nganti 15 sirkuit ing baris siji. Solusi kawat 1.25mm cocog karo Standard Lingkungan Industri EU. Bahan header PCB nyukupi syarat-syarat gratis halogen lan bisa digunakake ing kisaran suhu saka -40 ° C nganti + 105 ° C.

Ngirit papan kanthi lapangan 1,25mm
Cocog kanggo pasar industri, otomotif, lan konsumen
Omah kranjang kanthi fitur gesekan
Kompatibel karo standar Keamanan Sistem Kesehatan Eropa
Tekan kabel nganti 32AWG-28AWG

Fitur
Telung versi plating - Tin 15μin Gold, 30μin Gold lan Gold Flash
Panganan polar kanthi polar
Omah kranjang kanthi fitur gesekan
Tape lan Reel kemasan kanthi tutup tutup
UL94V-0 flammability materi LCP
Bahan resin bebas Halogen
Netepi RoHS lan timbal-gratis

Mupangat
Ndhukung aplikasi ing macem-macem lingkungan
Ngalangi ora kena disengaja kanthi ora sengaja
Nyedhiyakake penylametan tambahan lan ngindhari kekirangan sing abah
Pilih lan Panggonan kanggo proses produksi SMT
Rating flammability dhuwur
Babagan syarat lingkungan
Babagan syarat lingkungan, kesehatan lan safety

Aplikasi
Konsumen
Audio Audio
Industri & Alat
Kontrol Industri
Alat / Metering
Peralatan Kantor
Kontrol Motor / Robot Cilik
Keamanan
Sistem Alarm
Mesin POS Vending

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki