Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series > 1.0mm header lanang
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

1.0mm header lanang

Kategori produk dari 1.0mm header lanang , kami produsen khusus dari Cina, Pins header lanang , 1.0Mm header lanang pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 1.0Mm Pin Header R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 1.0mm header lanang Supplier

1.0mm (.039 ″) Pinger Pin Header

Ringkesan

Antenk nawakake macem-macem berkualitas tinggi lan rega kompetitif 1.0mm pitch, dual, three, headad row (quad row), sing digunakake ing akeh sambungan PCB papan-papan, pas karo piranti-piranti cilik lan ukuran gedhe.


Komponen low-profile iki digawe saka thermoplastic suhu sing dhuwur lan ditawakake kanthi pirang-pirang cara sambungan lan gaya sing dipasang kayata bolongan liwat (THM) utawa gunung lumahing (SMT) lan bisa kanthi vertikal (lurus), munggah pangkat utawa ing Konfigurasi sudut tengen / orientasi sing larang saiki kira-kira 1.0 A utawa kurang.


Header pin (lanang) umume dicukur nganggo konektor utawa header konkrit (soket wanita). Header pin jinis iki cocog kanggo papan PCB kanggo sambungan papan utawa kanggo aplikasi pangiriman sinyal.


Aplikasi saka headset 1.0mm Pitch Pin

Ukuran cilik sing paling cocog kanggo sambungan PCB peralatan cilik lan piranti kayata peralatan WiFi, konsol game, instrumen pangukuran, lan peralatan liyane sing butuh antarmuka khusus kanggo sesambungan


Tipe Gunung : Liwat-lumahing vs Permukaan Gunung

Ing salah siji sisih judhul pin iki yaiku sawetara pin sing bisa dipasang lan dipasang kanthi langsung menyang lumahing PCB (SMT) utawa dilebokake menyang bolongan dilatih ing PCB (THM).


Liwat-Bolongan (Poke-In)

Digunakake kanggo produk sing paling dipercaya, sing mbutuhake sambungan sing luwih kuat ing antarane lapisan.

Produk aeroangkasa lan militer paling cenderung nambah jinis iki amarga produk kasebut ngalami percepatan, tabrakan, utawa suhu sing dhuwur.

Migunani ing aplikasi test lan prototyps sing kadhangkala mbutuhake panyesuaian manual lan panggantos.

1.0mm header baris siji vertikal 1.0mm, header baris dual vertikal 1.0mm, 1.0mm header pin baris siji, 1.0mm Ganda kaping pindho pin Tandha, 1.0mm header siji-pojok siji lan sisih tengen 1.0mm header dobel kaping pindho yaiku sawetara conto produk Antenk kanthi jinis gunung liwat-bolongan.


Lumahing-Gunung

Syarat hardware elektronik sing paling umum yaiku SMT.

Penting ing desain lan manufaktur PCB, kanthi kualitas lan kinerja PCB sakabehe.

Biaya pangolahan lan nangani suda.

Komponen SMT bisa dipasang ing sisih loro papan.

Kemampuan kanggo cocog karo jumlah komponen cilik ing PCB wis ngidini PCB luwih akeh, performa sing luwih dhuwur, lan PCB sing luwih cilik.

Header pin Dwi Row 1.0mm sing dipasang ing sisih tengen, 1.0mm header pin SMU Tunggal baris, 1.0mm header pin Dual Row Pin lan 1.0mm Lantai Dow Row Pin sing didhuwurake yaiku header pin Antenk`s SMT.

Soldering Suhu kanggo header 1.0mm Pitch Pin

Header SMT pin sing bisa ditindakake kanthi suhu puncak paling dhuwur 260 ° C kanthi maksimal 60 detik.


Pin-Tipe: Menegak (Lurus) lan Sudut Kanan

Header pitch 1.0mm bisa uga diklasifikasikake dadi orientasi pin uga, kayata header menegak utawa lurus utawa header pojok sisih tengen.


Orientasi Lulugu Menegak utawa Lurus (Pria)

Siji sisih pin saka sambung menyang papan PCB sing pin bisa ing pojok sisih tengen menyang permukaan PCB (biasane diarani "lurus" utawa "vertikal") utawa.

Orientasi Kepala Lengan Kanan (Pria)

Podo karo lumahing papan (diarani "pin sudut tepat").

Saben jinis pin kasebut duwe macem-macem aplikasi sing cocog karo konfigurasi spesifik.


PCB Konektor Stacking

Orientasi Pin Kepala Ndhuwur

Pin sing diangkatake utawa Pins Stacked utawa Mezzanine mung dipasang header pin sing nyedhiyakake jarak jarak sing tepat antarane PCB sing ngoptimalake kehandalan listrik lan kinerja ing antarane papan PCB.


Profil Ndhuwur ing PCB

Konfigurasi jinis iki minangka cara sing paling umum nyambungake papan menyang papan kanthi konektor. Pisanan, dhuwur tumpukan diitung saka siji papan menyang papan liyane lan diukur saka papan sirkuit cetak menyang titik insulator paling dhuwur ing ndhuwur PCB.


Bujang, Dobel utawa Akeh Bilangan

Kanggo header pin 1.0mm sing lurus utawa vertikal, nomer standar larik sing ditawakake Antenk udakara 1 nganti 2 larik. Nanging, kustomisasi bisa kasedhiya yen nomer 3, 4 utawa nulune dibutuhake dening pelanggan. Uga, nomer kontak kanggo baris siji kira-kira 2-50 pin, nanging kanggo larik pindho, kontak nomer bisa beda-beda saka 4-100 pin.


Bahan Pin

Pin konektor wis dirancang karo wesi tembaga. Kanthi permintaan pelanggan, pin bisa digawe emas.


Desain Breakaway

Header pin uga dilengkapi desain breakaway nggawe kabeh kompatibel karo reseptor wanita.


Header Pitch Pin Custom 1.0mm

Header pin 1.0 mm sing disesuaikan uga kasedhiya, supaya proses proses manufaktur kanthi cepet amarga pin wis dipasang ing header, dhuwur insulator digawe kanthi ukuran sing tepat lan dawa pin akurat sing dibutuhake.


Bagean digawe nggunakake proses manufaktur semi-otomatis sing njamin tliti lan delicasi ing nangani header sadurunge kemasan ing tape lan reel.


Strip operator lan pita reel iki njamin manawa header di rangkep ing rongga ukuran kanthi akurat, jembar lan ambane, njupuk header saka lingkungan lan njaga posisi konsisten sajrone transportasi.


Antenk uga nawakake macem-macem rongga paket bungkus Tape lan reel operator.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki