Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kepala Wanita > Header pin 1.0mm
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Header pin 1.0mm

Kategori produk dari Header pin 1.0mm , kami produsen khusus dari Cina, Pcb Header , 1.0Mm header Pin Wanita pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Header 1.0Mm Wanita R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Header pin 1.0mm Supplier

1.0mm (.039 ") Kepala Wanita

Ringkesan

Yen kudu ana konektor ukuran cilik ing piranti kompak, header wadon 1.0mm pitch, utawa kadhangkala diarani konektor header, cocog kanggo aplikasi iki. Ora mung header wanodya wanita iki, nanging uga dirancang kanggo milih vakum lan papan sing cocog kanggo produksi otomatis volume volume dhuwur.
Antenk nawakake profil low, gampang diinstal, SMT utawa THM plugs konektor wanita cilik kanthi rega sing dhuwur lan rega sing bisa dipetik saka China, kanggo sesambungan papan-papan, snuggly pas karo pin kepala header lan tumindak minangka resepsi.
Majelis lan layanan prasaja kanthi vertikal (lurus), munggah pangkat utawa orientasi sudut sing tepat, sing bisa mbuwang saiki kira-kira 1.0 A utawa kurang ing tape lan reel kemasan. Sudut sing wis diisi uga bisa ngilangi bayangan sing ngidini optimalisasi output LED.
Kajaba iku, headset wanita 1.0mm digawe kanggo papan ing papan Arduino, Arduino Pro lan Arduino Mega kanthi header wanita siji utawa pindho, nggampangake sambungan kanggo program lan gabung menyang sirkuit liyane. Dheweke duwe dhuwur sing cocog kanggo ngresiki konektor USB-B lan apik kanggo tumpukan sawetara tameng.
Header wadon mesthi diarani minangka [konektor header ”, Antenk nyedhiyakake konektor header kanthi akeh, saka pucuk 2.54mm (.100 ″ inci) nganti jembar 1.0mm (.039 ″ inci) .Jumlah pin (kontak) saka 2 nganti 2 40 pin saben orw. Ana telung jinis: Lurus (Dip Dpi), Pojok Kanan, SMT (gunung lumahing).
Yen sampeyan ora bisa nemokake barang sing sampeyan minat saka barang ing ndhuwur, sambungake hubungi kita, lan sampeyan bakal entuk responsif kanthi lengkap.

Aplikasi saka headset 1.0mm Pitch Female
Ukuran cilik sing paling cocok kanggo sambungan PCB peralatan cilik lan piranti kayata:
Papan Arduino
Lampu arsitektur lan lampu
Lampu eceran lan tampilan
Lampu retrofit LED Fluorescent
Kabinet utawa lampu perabot
Cove lampu komersial / omah
Perangkat WiFi
Game nyenengake
Alat pangukuran
Peralatan Diagnostik lan Monitor
Komunikasi: Telecom lan Datacoms
Kontrol lan Tes Industri lan Otomotif

Tipe Gunung: Liwat-lumahing vs Permukaan Gunung

Ing sisih sirah header wanita iki yaiku pirang-pirang pin sing bisa dipasang lan dipasang kanthi langsung menyang lumahing PCB (SMT) utawa dilebokake menyang bolongan dilatih ing PCB (THM).


Liwat-Bolongan (Poke-In)
Digunakake kanggo produk sing paling dipercaya, sing mbutuhake sambungan sing luwih kuat ing antarane lapisan.
Produk aeroangkasa lan militer paling cenderung nambah jinis iki amarga produk kasebut ngalami percepatan, tabrakan, utawa suhu sing dhuwur.
Migunani ing aplikasi test lan prototyps sing kadhangkala mbutuhake panyesuaian manual lan panggantos.
1.0mm header siji baris vertikal 1.0mm, header 1.0mm vertikal pindho baris, 1.0mm header wadon siji baris siji, 1.0mm Lantai kaping pindho wadon Kepala, 1.0mm pojok siji pojok baris siji lan 1.0mm pojok pindho baris wadon header minangka sawetara conto produk Antenk kanthi jinis gunung liwat.

Lumahing-Gunung
Syarat hardware elektronik sing paling umum yaiku SMT.
Penting ing desain lan manufaktur PCB, kanthi kualitas lan kinerja PCB sakabehe.
Biaya pangolahan lan nangani suda.
Komponen SMT bisa dipasang ing sisih loro papan.
Kemampuan kanggo cocog karo jumlah komponen cilik ing PCB wis ngidini PCB luwih akeh, performa sing luwih dhuwur, lan PCB sing luwih cilik.
Kepala wanita Dwi Row sing amba 1.0mm, header wadon 1.0mm SMT Tunggal baris, 1.0mm SMT Dual row header wadon lan header 1.0mm Elegatif Dual Row sing judhul minangka header wadon SMT Antenk`s.

Soldering Suhu kanggo headset Wanita 1.0mm Pitch

Nyambung konter wanita SMT bisa ditindakake kanthi suhu puncak 260 ° C kanthi maksimal 60 detik.


Orientasi / Pin-Tipe: Menegak (Lurus) lan Lurus Kanan
Header wadon 1.0mm bisa uga diklasifikasikake menyang orientasi pin uga, kayata header lanang sing vertikal utawa lurus utawa header pojok tengen.

Orientasi Kepala Wanita sing Dhewe utawa Lurus
Siji sisih pin saka sambung menyang papan PCB sing pin bisa ing pojok sisih tengen menyang permukaan PCB (biasane diarani "lurus" utawa "vertikal") utawa.

Orientasi Kepala Warga Lurus
Podo karo lumahing papan (diarani "pin sudut tepat").
Saben jinis pin kasebut duwe macem-macem aplikasi sing cocog karo konfigurasi spesifik.


PCB Konektor Stacking
Profil Ndhuwur ing PCB
Konfigurasi jinis iki minangka cara sing paling umum nyambungake papan menyang papan kanthi konektor. Pisanan, dhuwur tumpukan diwilang saka siji papan menyang papan liyane lan diukur saka papan sirkuit cetak menyang titik insulator paling dhuwur ing ndhuwur PCB.

Sokong Lanjut / Kepala Wanita
Soket Terbesar utawa Soket / reseptor Dibungkus utawa Mezzanine mung dipasang tumpukan wanita kanthi syarat jarak jarak antara PCB sing ngoptimalake linuwih lan kinerja listrik ing antarane papan PCB.

Milih konfigurasi tumpukan jenis iki nyedhiyakake mupangat ing ngisor iki:
Sambungan Sambungan - kontak ditutup kanggo nyegah sambungan kabel lan pandhuan apik kanggo konektor heading kawin.
Kanggo modul PCB nirkabel sing ana ing rak, tumpukan dhuwur dioptimalake kanthi soket munggah.
Nawakake kekuatan lan kaku sing unggul.
Polarisasi nyegah pangguna saka sisipan mlebu.


Bujang, Dobel utawa Akeh Bilangan
Kanggo header wanita sing lurus utawa vertikal 1.0mm, nomer standar larik sing ditawakake Antenk udakara 1 nganti 2 larik. Nanging, kustomisasi bisa kasedhiya yen nomer 3, 4 utawa nulune dibutuhake dening pelanggan. Kajaba iku, nomer kontak kanggo baris siji kira-kira 2-40 pin, nanging kanggo larik pindho, kontak nomer bisa beda-beda saka 2-80 pin.

Bahan Pin
Pins saka konektor sing dipasang ing papan wis dirancang karo wesi tembaga. Kanthi permintaan pelanggan, pin bisa digawe emas.

Header Wanita Jahitan 1.0mm
Judhul wanita sing disesuaikan 1.0 mm uga kasedhiya, supaya proses proses manufaktur kanthi cepet amarga pin wis dipasang ing header, dhuwur insulator digawe kanthi ukuran sing tepat lan dawa pin akurat sing dibutuhake.
Bagean digawe nggunakake proses manufaktur semi-otomatis sing njamin tliti lan delicasi ing nangani header sadurunge kemasan ing tape lan reel.

Tape lan Reel Packaging kanggo Komponen SMT
Header SMT Antenk ditawani nganggo pin pin kawin sing bisa disesuaikan, sing saben seri duwe pirang-pirang sirkuit, kanthi jumlah kombinasi sewu nomer part individu kanggo seri konektor.
Strip operator lan pita reel iki njamin manawa header di rangkep ing rongga ukuran kanthi akurat, jembar lan ambane, njupuk header saka lingkungan lan njaga posisi konsisten sajrone transportasi.
Antenk uga nawakake macem-macem rongga paket bungkus Tape lan reel operator.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki